Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Supărare maximă în vestiarul celor de la FC Voluntari, după o nouă înfrângere: "Nişte sărbători urâte"

VIDEO | Supărare maximă în vestiarul celor de la FC Voluntari, după o nouă înfrângere: "Nişte sărbători urâte"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a pierdut şi cu CFR Cluj, scor 0-4 şi a rămas în continuare pe ultimul loc în clasament, cu opt puncte. Situaţia este realmente disperată la clubul ilfovean, iar jucătorii resimt rezultatele slabe.

Victor Rîmniceanu este de părere că, dacă în alte partide echipa sa a jucat bine, de această dată a fost un meci slab practicat de colegii săi: "Dacă nu am găsit explicaţii când am jucat bine şi am pierdut... în seara asta s-a jucat foarte slab, părerea mea, am întâlnit şi echipa cea mai bună din România la ora actuală... Nu vreau să vorbesc acum, sunt prea supărat şi poate spun anumite lucruri. Nu se poate întâmpla ce s-a întâmplat în seara asta, părerea mea".

Portarul lui Voluntari ştie ce trebuie să se întâmple la echipă pentru ca situaţia să se redreseze, dar nu poate să spună în mod public: "Lucrurile eu le ştiu, le-am văzut şi le simt, pentru că am şi eu o experienţă în spate, dar nu pot să le spun pe post. Vedem ce se va întâmpla de mâine încolo. Ne ducem acasă, nişte sărbători urâte, dar asta este, în fotbal mai treci şi prin perioade de-astea"

Afla mai multe despre: fc voluntaririmniceanu 

viewscnt
Articole similare