Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Super gol înscris de un mijlocaş care din vară vine la FCSB. Execuţie de 5 stele reuşită de jucătorul de 19 ani

VIDEO | Super gol înscris de un mijlocaş care din vară vine la FCSB. Execuţie de 5 stele reuşită de jucătorul de 19 ani

Superliga

Comentarii

Un jucător care din vară va veni la FCSB a reuşit o execuţie superbă. Ovidiu Horşia, mijlocaş împrumutat la Poli Iaşi, a marcat în poarta Craiovei cu o ”semifoarfecă”. Poli Iaşi a reuşit surpriza şi s-a califcat în semifinalele Cupei României, după ce a trecut cu 3-2 de Craiova. Golul victorie a fost marcat în prelungiri.

Ovidiu Horşia, jucător care aparţine de FCSB, continuă să iasă în evidenţă. Mijlocaşul dreapta a fost titular contra Craiovei, meci câştigat de Poli Iaşi cu 3-2, în sferturile Cupei României. Horşia a făcut 2-0 pentru Poli Iaşi cu execuţie de toată frumuseţea. Jucătorul de 19 ani a reluat din ”semifoarfecă” o centrare de pe partea stângă.

Din vară, Horşia revine la FCSB

Mijlocaşul de 19 ani s-a format la grupele de juniori ale FCSB-ului, însă n-a avut nicio apariţie pentru echipa de seniori. Horşia a jucat pentru echipa secundă şi ulterior a fost împrumutat la Cliceni şi la Iaşi. În acest sezon, Horşia a avut 26 de apariţii pentru Poli Iaşi, a marcat 4 goluri şi a reuşit un assist.

Contractul de împrumut la Poli Iaşi expiră în vară şi nu este exclus să fie păstrat în lotul FCSB-ului pentru sezonul următor.

500.000 de euro este cota lui Ovidiu Horşia pe transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: ovidiu horsia 

viewscnt
Articole similare