Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Super meci organizat de Marius Niculae pe 22 iunie! "Săgeată" vs Mario Jardel, pe stadionul Dinamo! De ce nu vine şi Cristiano Ronaldo :)

VIDEO | Super meci organizat de Marius Niculae pe 22 iunie! "Săgeată" vs Mario Jardel, pe stadionul Dinamo! De ce nu vine şi Cristiano Ronaldo :)

Fotbal intern

Comentarii

Marius Niculae a vorbit pentru Telekom Sport despre surpriza pe care o pregăteşte pentru această vară. Fostul internaţional român a organizat un meci demonstrativ pentru 22 iunie, iar la Bucureşti vor ajunge nume importante din fotbalul mondial.

Marius Niculae vs Mario Jardel va fi confruntarea de pe arena din Ştefan cel Mare, în care cei doi atacanţi, foşti coechipieri şi campioni cu Sporting, se vor confrunta alături de alte nume importante din lumea fotbalului.

Şi Cristiano Ronaldo a fost legitimat la Sporting Lisabona la începutul anilor 2000, fiind promovat în prima echipă de românul Ladislau Boloni, dar Niculae spune că i-a fost imposibil să-l convingă să vină pentru acest meci.

"Cristiano Ronaldo e greu de adus momentan. Poate după ce se lasă l-aş putea aduce. Dar momentan e greu, nu cred că are timp să respire. Are foarte multe meciuri, are foarte multe contracte de onorat.  Jardel, în schimb, s-a lăsat de foarte mult timp, a fost mai uşor să îl aduc din Brazilia. Mai ales că am amintiri plăcute cu el de la Sporting Lisabona. Este un super jucător, pe care l-a antrenat chiar nea Mircea Lucescu la Galatasaray, când a câştigat Supercupa Europei.



Va fi un spectacol fotbalistic, cu nume mari. În afară de Jardel, mai sunt şi jucători de prin ţară, care au fost la echipa naţională şi la alte formaţii puternice din România.

Sper să vină lumea, pentru că este un meci pentru o cauză nobilă, pentru o fundaţie care este cea mai mare din România şi chiar ajută oamenii. Sperăm să vină în număr cât mai mare, să se bucure de spectacol"
, a declarat Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius niculaedinamocristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare