Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Superb! Griezmann, gol de senzaţie în Villarreal - Barcelona, la câteva secunde după "submarinul galben" deschisese scorul

VIDEO | Superb! Griezmann, gol de senzaţie în Villarreal - Barcelona, la câteva secunde după "submarinul galben" deschisese scorul

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann (30 de ani) a marcat un gol spectaculos în meciul Villarreal - FC Barcelona, din etapa a 34-a din LaLiga.

Barcelona a început bine meciul de la Villarreal, de pe Estadio de la Ceramica, dar s-a văzut condusă în minutul 27, după un gol marcat de Chukwueze, deşi a ratat ocazii importante. Totuşi, catalanii au reuşit să răspundă instant, la prima fază de atac după ce au repus mingea de la centru.

Griezmann a marcat spectaculos, cu un lob peste portarul Rulli, după ce a fentat excelent linia ofsaidului şi a sprintat spre poartă. Execuţia l-a lăsat mască pe goalkeeperul lui Villarreal, care a putut doar să privească la modul în care balonul se scurge în plasa porţii sale.

Antoine Griezmann a reuşit apoi dubla, după ce a primit o pasă de la un adversar.

Francezul Griezmann şi-a intrat în formă în acest final de sezon şi a marcat deja de 18 ori în toate competiţiile, în 44 de meciuri, timp în care livrat şi 11 pase de gol.

Afla mai multe despre: antoine griezmannbarcelonagolurivideolaliga 

viewscnt
Articole similare