Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO SUPERB | Jucătorii lui Al Hilal au intrat peste Răzvan Lucescu la conferinţa de presă

VIDEO SUPERB | Jucătorii lui Al Hilal au intrat peste Răzvan Lucescu la conferinţa de presă

Stranieri

Comentarii

Jucătorii lui Al Hilal au intrat peste Răzvan Lucescu la conferinţa de presă şi au început să cânte ”campionii, campionii”. Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei după ce a trecut cu 3-0 la general de japonezii de la Urawa Red Diamonds.

Jucătorii lui Al Hilal au intrat peste Răzvan Lucescu la conferinţa de presă şi au început să cânte ”campionii, campionii”. Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei după ce a trecut cu 3-0 la general de japonezii de la  Urawa Red Diamonds.

Este sărbătoare mare în Arabia Saudită după ce Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei. Echipa condusă de Răzvan Lucescu a câştigat şi returul cu Urawa Red Diamonds, după ce în tur se impusese cu 1-0. La final, jucătorii lui Al Hilal au avut o explozie de bucurie.

Elevii lui Răzvan Lucescu nu şi-au putut stăpâni entuziasmul nici măcar în momentul în care Răzvan Lucescu era la conferinţa de presă. Jucătorii lui Al Hilal au intrat în sala de conferinţe, au început să cânte ”campionii, campionii” şi au sărit pe Lucescu jr.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare