Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Superliga de Rugby revine la Telekom Sport! Primul meci e LIVE pe 8 septembrie

VIDEO | Superliga de Rugby  revine la Telekom Sport! Primul meci e LIVE pe 8 septembriegalerie foto

Rugby

Comentarii

Rugbyul revine la Telekom Sport incepand cu weekendul viitor. Pe 8 septembrie, de la ora 11:00, vom transmite meciul dintre Steaua si U Cluj. Campioana Timişoara o va întâlni în prima runda pe Gloria Buzău.

Noul sezon al Superligii de rugby va aduce la start opt echipe, faţă de şapte câte au fost până acum. Tomitanii Constanţa va evolua în prima ligă după ce a câştigat Divizia Naţională de Seniori, în timp ce Gloria Buzău, clasată pe locul doi în eşalonul secund, va juca în Superligă în urma unei decizii a Biroului Federal al FRR. Deţinătoarea titlului de campioană este Timisoara Saracens.

"Eu cred că doar Timisoara poate să pună probleme Timişoarei. Doar noi ne putem pune probleme. Nu ne-am uitat la celelalte echipe şi nu ne intersează. Sper ca la noi totul să decurgă bine, să ne fie ok şi nu ne gândim la ceilalţi momentan.

 


Cred că titlurile pe care le avem şi experienţa pe care am acumulat-o vor conta şi până la urmă Timişoara mai are multe de spus
", spune Eugen Căpătînă, de la Timişoara Saracens.

Baia Mare a început cu stângul sezonul: nu şi-a putut apăra trofeul Cupei Regelui. A jucat doar finala mică, unde s-a impus în faţa campioanei Timişoara.

Afla mai multe despre: rugbysuperliga 

viewscnt
Articole similare