Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO| Superstarurile din WWE sunt gata să facă spectacol în Arabia Saudită. SmackDown a fost ultimul show înainte de "Greatest Royal Rumble"

VIDEO| Superstarurile din WWE sunt gata să facă spectacol în Arabia Saudită. SmackDown a fost ultimul show înainte de "Greatest Royal Rumble"

Sporturi americane

Comentarii

Dupa Raw, SmackDown-ul e pregătit şi el pentru cel mai mare Royal Rumble din istorie. Până să ajungă la Jeddah, superstarurile din brandul albastru şi-au reglat conturi, au format noi alianţe sau au reluat conflicte mai vechi.

SmackDown-ul de azi noapte a început în forţă. The Miz a deschis show-ul cu celebra emisiune Miz TV. "The A-Lister" trebuia să îl aibă ca invitat pe Daniel Bryan, dar, surpriză! Big Cass şi-a făcut apariţia şi a impresionat prin discursul său. 

Asuka a debutat cu o înfrângere în SmackDown. Japoneza a făcut echipă cu Becky Lynch, acestea fiind învinse de The IIconics (Billie Kay şi Peyton Royce).

La WWE Greatest Royal Rumble, gemenii Uso vor încerca să-şi recupereze titlurile pe care le-au pierdut în faţa lui Harper şi Rowan. Până la confruntarea cu The Bludgeon Brothers, Jimmy a obţinut o victorie de moral în faţa lui Rowan.

Pe 6 mai va fi război pentru centura feminină din SmackDown între "Printeşă" şi "Regină". Carmella îşi va apăra titlul în faţa lui Charlotte Flair. Ieri, cele două au semnat contractul pentru meciul care va avea loc la Backlash.

La Jeddha, Jeff Hardy îşi va apăra titlul Statelor Unite . Aflat acum în Raw, Jinder Mahal va fi adversarul său. Dacă îl va bate din nou pe indian, Hardy va avea concurenţă serioasă în SmackDown. Randy Orton şi Shelton Benjamin dau târcoale centurii US.

În main event, Shinsuke Namakura a fost din nou cu un pas înaintea lui AJ Styles. Japonezul care i-a avut parteneri pe Rusev şi pe Aiden English a obţinut o victorie împotriva echipei formate din campionul WWE, Luke Gallows şi Karl Anderson. "Artistul" nu s-a mulţumit însă doar cu atât.

Afla mai multe despre: smack downwrestlingroyal rumblejeddaharabia sauditaraw 

viewscnt
Articole similare