Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Suporteri de ”lux” la Filiaşi - Hermannstadt! Animalele din oraş şi localnicii, veniţi la meci. Ce locuri fără bilet şi-au găsit spectatorii

VIDEO | Suporteri de ”lux” la Filiaşi - Hermannstadt! Animalele din oraş şi localnicii, veniţi la meci. Ce locuri fără bilet şi-au găsit spectatorii

Cupa României

Comentarii

Marţi, Filiaşi a primit vizita lui Hermannstadt, în optimile Cupei României.

FIliaşi a reuşit o performanţă incredibilă pentru o echipă de Liga 3, după ce a trecut de UTA în 16-mile Cupei României. O echipă din al treilea eşalon ce învinge o formaţie din primul este o mare surpriză, iar calificare în optimi le-a asigurat oltenilor un adversar mai accesibil.

Suporteri de ”lux” la Filiaşi - Hermannstadt!

După ce i-au elimiant pe arădeni, fotbaliştii de la FIliaşi au primit vestea că o vor înfrunta pe Hermannstadt în următoarea rundă. Deşi sibienii sunt neînvinşi în Liga 2, aceştia ocupă doar poziţia a patra şi reprezintă unul dintre cei mai accesibili adversari rămaşi în cupă.

Astfel, la data partidei, întreg oraşul s-a prezentat la meci. Deşi restricţiile preveneau accesul pe stadion, localnciii s-au strâns în jurul gardului de la teren, sau pe acoperişurile caselor din jur. Mai multe animalele din gospodărille din jurul stadionului ”s-au prezentat” şi ele pentru a urmări spectacolul dintre Filiaşi şi Hermannstadt.

Afla mai multe despre: cupa românieicso filiaşifiliaşi hermannstadt 

viewscnt
Articole similare