Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Suporterii au ieşit pe străzi la Arad după ce UTA a promovat! Imaginile sărbătorii fanilor şi ce decizie a luat FC Argeş

VIDEO | Suporterii au ieşit pe străzi la Arad după ce UTA a promovat! Imaginile sărbătorii fanilor şi ce decizie a luat FC Argeş

UTA

Comentarii

FC Argeş a anunţat, duminică seară, pe site-ul oficial, că petrecerea promovării se amână din cauza restricţiilor din perioada pandemiei de coronavirus. Clubul a menţionat că jucătorii nu pot participa la sărbătoarea care se anunţă a fi în Piteşti şi i-a rugat pe fani să dea dovadă de înţelegere. Suporterii celeilalte promovate în Liga I, UTA Arad, sărbătoresc în stradă, imagini fiind postate pe Facebook de gruparea arădeană.

UTA sărbătoreşte. FC Argeş se protejează

“Având în vedere restricţiile impuse de autorităţi pentru prevenirea raspândirii virusului Covid 19 şi mai ales scurta perioadă rămasă până la începerea sezonului Ligii 1, Clubul FC Arges anunţă suporterii că jucătorii nu pot participa la sărbătoarea care se anunţâ a fi în Piteşti.

Rugăm fanii să inţeleagă că nu putem expune fotbaliştii riscurilor provocate de pandemia cu care ne confruntăm.

I-am simţit tot timpul alături de noi şi ne-ar fi plăcut să sărbătorim împreună, dar situaţia nu ne permite acest lucru. Suntem convinşi că ne vor sprijini şi de acum înainte în Liga 1”, a notat FC Argeş.

Jucătorii s-au bucurat de promovare pe teren.

Play-off-ul Ligii a 2-a s-a încheiat, duminică, în urma partidelor din etapa a cincea fiind stabilite cele două promovate în Liga I, UTA Arad şi FC Argeş, dar şi formaţia care va juca la baraj pentru accederea în primul eşalon, CS Mioveni.

Afla mai multe despre: araduta arad 

viewscnt
Articole similare