Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Suporterii lui Sepsi veniţi la Ploieşti au continuat să cânte şi dincolo de porţile închise

VIDEO | Suporterii lui Sepsi veniţi la Ploieşti au continuat să cânte şi dincolo de porţile închise

Fotbal

Comentarii

Din pricina repeziciunii cu care se răspândeşte Coronavirusul în România, Federaţie Română de Fotbal a decis, astăzi, ca toate meciurile din Liga 1 să se dispute cu porţile închise, până la ameliorarea situaţiei.

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că sunt interzise adunările de peste 1.000 de oameni, ceea ce înseamnă că meciurile din fotbalul sau handbalul românesc se vor juca fără spectatori. Decizia vine ca urmare a celor 13 cazuri confirmate de Coronavirus în România.

Pentru un grup de suporteri ai formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, informaţia nu a fost luată în serios sau chiar nu au avut habar de ea. S-au prezentat la meciul pe care echipa lor favorită, OSK Sepsi Sfântu Gheorghe a disputat-o la Ploieşti, împotriva celor de la Chindia Târgovişte. Superterii au fost anunţat că au bătut drumul degeaba şi că nu vor putea intra pe stadion. Chiar dacă nu au fost de acord cu decizia luată de conducerea FRF, la îndemnul şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, suporterii n-au avut de ales şi s-au conformat. Au rămas la porţile stadionului, sub "asediul" ploii mărunte ce a "spălat" Ploieştiul, duminică seară, însă n-au contentit să cânte şi să-şi încurajeze echipa, minute bune.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare