Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză de Crăciun pentru Simona Halep. Cadou inedit primit de constănţeancă: "E o bucurie mai mare decât dacă aş fi câştigat un meci important!"

VIDEO | Surpriză de Crăciun pentru Simona Halep. Cadou inedit primit de constănţeancă: "E o bucurie mai mare decât dacă aş fi câştigat un meci important!"galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep poate ajunge în casele tuturor românilor de acum înainte. Primăria Buşteni a lansat cărţi poştale cu liderul mondial pe terenul de joc.

Simona este cetăţean de onoare al staţiunii de trei ani. Cărţile poştale s-au tipărit în 500 de exemoplare, iar 200 le-a cumpărat deja Halep, şi le va face cadou în toate ţările în care va merge.

Prezentă la MTS, Simona a fost colindată înainte de sărbători şi spune că acest moment îi va da putere pentru primele meciuri din noul sezon WTA.

”A fost o surpriză foarte plăcută şi le mulţumesc foarte mult tuturor care au fost implicaţi în această treabă. A fost un moment plăcut şi chiar m-am bucurat că s-au gândit la acest lucru, este pot să spun o bucurie mai mare decât dacă aş fi câştigat un meci de tenis important. Am văzut iubirea oamenilor care e importantă şi vreau să le mulţumesc pentru asta. Ştiu că uneori chiar dacă sunt criticată ei, pun suflet, iar asta înseamnă foarte mult pentru mine”, a declarat Simona Halep.

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona halepwtatenis feminin,  

viewscnt
Articole similare