Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriza de la metrou! Starul "de milioane" surprins într-o ipostază puţin comună fotbaliştilor de top. Cum au reacţionat fanii

VIDEO | Surpriza de la metrou! Starul "de milioane" surprins într-o ipostază puţin comună fotbaliştilor de top. Cum au reacţionat faniigalerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul star al naţionalei Egiptului, Mido, jucător care a petrecut mai bine de un deceniu în fotbalul european de top, la echipe precum Ajax, Marseille, AS Roma, Tottenham sau West Ham a oferit una din cele mai surprinzătoare imagini ale săptămânii, după ce a postat pe reţelele de socializare imagini surprinse în timp ce se deplasa cu metroul.

Mido (foto jos, în stânga) a fost recunoscut de mai mulţi microbişti, care au început să cânte ca şi cum s-ar fi aflat la un meci de fotbal în care evolua fostul star al lui Ajax.

Totul s-a întâmplat la Londra, unde fostul atacan al naţionalei Egiptului a dat nas în nas cu fanii lui Tottenham, club pentru care a jucat între 2005 şi 2006, care se îndreptau spre case după victoria superbă a favoriţilor în derby-ul cu Chelsea, scor 3-1.



Cu câştiguri salariale de milioane de euro în perioada 2000-2013, Mido pare însă să fi rămas cu picioarele pe pământ şi nu are o problemă să se deplaseze cu metroul pentru e evita aglomeraţia.

Afla mai multe despre: midoajaxfanitottenhammetrou 

viewscnt
Articole similare