Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Surpriză de proporţii în Cupa Spaniei! Real Madrid a fost eliminată de Alcoyano, echipă din liga a treia. Golul decisiv, în minutul 115

VIDEO Surpriză de proporţii în Cupa Spaniei! Real Madrid a fost eliminată de Alcoyano, echipă din liga a treia. Golul decisiv, în minutul 115
Comentarii

Real Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei de echipa din liga a treia, Alcoyano, scor 2-1. Golul decisiv a fost marcat în minutul 115, atunci când Alcoyano se afla în inferioritate numerică.

VIDEO | Alcoyano - Real Madrid 2-1, după prelungiri, în Cupa Spaniei

Echipele de start:

  • Alcoyano - Figueras - Sanchez, Ferriz, Gonzalez, Carbonell - Rubio, Esclapez, Casanova, Angel - El Ghezouani, Jona
  • Real Madrid - Lunin - Odriozola, Militao, C. Garcia, Marcelo - Valverde, Casemiro, Isco - Lucas V., Mariano, Vinicius

Echipa lui Zinedine Zidane a suferit o umilinţă în Cupa Spaniei în faţa victimei sigure de dinaintea partidei, Alcoyano. 

A fost o ruşine pe care los blancos nu au mai păţit-o de 11 ani. Cu o echipă din care nu au lipsit Casemiro, Valverde, Isco sau Lucas Vasquez, Real Madrid  a deschis scorul pe micuţul stadion din Alcoya în ultimul minut al primei reprize, prin Militao. 

Gazdele au reuşit să egaleze cu 10 minute înainte de finalul primelor 90 regulamentare. Solbes l-a învins pe Lunin, la primul său meci oficial în poarta Realului. Lopez a fost eliminat în minutul 110 al meciului pentru al doilea galben. 

Chiar şi în 10 oameni, Alcoyano a reuşit să marcheze în poarta madrilenilor şi să producă o surpriză uriaşă.

viewscnt
Articole similare
La 50 de ani, Loredana Groza se pregateste pentru un meci cu Simona Halep. "Avantaj Lori....