Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză de proporţii înaintea derby-ului din Liga a IV-a. Duckadam, preşedinte de imagine la FCSB, îi cheamă la meci pe fanii CSA Steaua

VIDEO | Surpriză de proporţii înaintea derby-ului din Liga a IV-a. Duckadam, preşedinte de imagine la FCSB, îi cheamă la meci pe fanii CSA Steauagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Steliştii au făcut front comun înaintea derbyului dintre CSA şi Academia Rapid. Helmuth Duckadam s-a reunit cu eroii de la Sevilla. Aceştia i-au invitat pe fani să doboare recordul pentru cea mai mare asistenţă la un meci de Liga a IV-a.

”Tu norocosule care ai câştigat această minge să ştii că ai una din cele mai frumoase amintiri, una din cele mai frumoase echipe ale României şi cred că va rămâne cea mai mare performanţă din fotbalul românesc, câştigarea Cupei Campionilor Europeni”, spune Duckadam.

”Iată că în continuare echipele de tradiţie din România stârnesc interes şi mă bucur enorm că vom avea în tribune în jur de 40 mii - 45 mii nu ştiu câţi vor fi, dar e un număr mare de spectatori”, a spus Marius Lăcătuş.

Recordul de asistenţă e deţinut de Rangers. În 2012, au asistat 49.188 de spectatori la partida dintre Glasgow şi East Striling.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liga 4csa steauaacademia rapid,  

viewscnt
Articole similare