Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză imensă la Botoşani. FC Argeş a dat lovitura în prelungiri şi a obţinut cele trei puncte

VIDEO | Surpriză imensă la Botoşani. FC Argeş a dat lovitura în prelungiri şi a obţinut cele trei puncte

Fotbal intern

Comentarii

FC Argeş a reuşit să câştige pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 16-a din Liga 1. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 90+2, de francezul Deslandes, după o centrare venită din flancul drept.

VIDEO | FC Botoşani - FC Argeş 0-1 (Deslandes 90+2)

Echipele de start:

FC Botoşani: Hankic - Braun, Haruţ, Chindriş, Holzmann - Ed. Florescu, J. Rodriguez, Ongenda - Al Mawas, Toutouh, Târcoveanu

Rezerve: Pap, Şeroni, Ţigănaşu, Patache, D. Croitoru, M. Roman I, Fili, V. Fernandez, Papa


FC Argeş: Greab - Tofan, Maric, Deslandes, Muşat - Meza Colli, I. Şerban - Drăghici, Maes, C. Dumitru - Mediop
Rezerve: Micle, Şerbănică,  Turda, Leca, Năstăsie, Honciu, Prepeliţă, C. Barbu, Al. Popa


Min. 90+2: FC Argeş dă lovitura în prelungirile partidei! O centrare din stânga a fost reluată în poartă de fundaşul Deslandes. Gazdele au cerut offside.

Min. 84: Dublă ocazie pentru FC Botoşani. Apărarea piteşenilor rezistă!

Min 59: Şutul lui Andrei Chindriş trece mult peste poartă, dintr-o poziţie foarte bună.

Pauză!

Min. 23: Replică bună oferită de FC Botoşani! Al-Mawas a fost extrem de aproape să-l învingă pe Greab, din trei metri, în unghi.

Min. 21: Ocazie imensă de gol pentru FC Argeş! Şutul lui Drăghici, din poziţie excelentă, este lamentabi. Mingea zboară deasupra porţii botoşănene.

Min. 1 - A început meciul!


16:53 - Avem echipele de start!


Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul echipei FC Botoşani, a fost bune de plată ultima dată  când a stat la tribuna oficială, după ce a spart de nervi un geam.

Gestul antrenorului a avut loc în timpul meciului Botoşani şi Universitatea Craiova, scor final 0-0.

Tehnicianul a revenit asupra subiectului şi a mărturisit pentru TV Telekom Sport: „S-a întâmplat..nu mai stau la lojă, pentru că nu mai vreau să îmi spună fata că am apărut la televizor. Nu mai stau pentru că e scump şi mare, foarte scump (nr. geamul de la tribuna oficială).”

Ce a declarat Marius Croitorul după ce a spart geamul de la tribuna oficială

Eu băteam în geam să-i fac un semn lui Babunski, pentru că n-a şutat la poartă. Am plătit geamul, bineînţeles. Greşeala în viaţă se plăteşte. Sunt gesturi reprobabile. Am copii mari, am familie, sunt trist acum c-am făcut gestul ăla. Şi soţia era supărată, am copiii mari, au şi ei prieteni.  E un gest pe care-l regret şi cu siguranţă nu-l voi repeta, pentru că nu mă caracterizează”, a declarat tehnicianul după meci.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, nu a fost deloc încântat de gestul lui Croitoru şi a mărturisit: „Devii sălbatic.... Am auzit bubuituri, credeam că a pus cineva o bombă, eu mă aflam într-o altă lojă. Eu nu sunt de acord cu sălbăticia asta, nu dă bine deloc la nimeni. Marius Croitoru se va potoli, e un antrenor tânăr. Dacă el l-a spart, el va plăti şi geamul!"

FC Botoşani are următorul meci joi, de la ora 17:00, împotriva formaţiei FC Argeş. Echipa lui Croitoru este pe locul 8 în clasamentul din Liga 1, cu 18 puncte. 

 

 

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare