Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză în derby-ul vestului! Poli Timişoara a învins-o pe UTA şi a făcut un pas important în salvarea de la retrogradare

VIDEO | Surpriză în derby-ul vestului! Poli Timişoara a învins-o pe UTA şi a făcut un pas important în salvarea de la retrogradare

Liga 2

Comentarii

În etapa cu numărul 33 din Liga 2, Poli Timişoara a învins în deplasare UTA Arad, scor 2-0.

Într-un meci cu un rezultat surprinzător din liga secundă, UTA Arad a cedat pe teren propriu, 0-2, în meciul cu rivala de la ASU Poli Timişoara. Doar galeria celor de la UTA s-a ridicat la nivelul aşteptat, în timp ce jucătorii din Arad nu au arătat pregătiţi de un adevărat derby. 

Ignat a deschis scorul rapid, în minutul 10, iar rezultatul final a fost stabilit de Manea în minutul 71. Mai mult decât atât, în minutul 85 Ionuţ Neagu, de la gazde, a văzut direct cartonaşul roşu după un fault din poziţie de ultim apărător. 


 

Urmărim împreună derby-ul vestului dintre UTA Arad şi Poli Timişoara. Atac incredibil la adresa lui Răzvan Lucescu, la 13 ani de la sfertul UEFAntastic. Ce îi reproşează un fost jucător al Rapidului: "Nu am vorbit niciodată despre asta! ---> https://bit.ly/2Vf4Grl VIDEO | Coregrafie ŞOCANTĂ în România! Ce au afişat fanii UTA-ei la derby-ul cu Poli Timişoara! Mesajul ultraşilor: "Basmele cu cavaleri se mai termină şi rău..." ---> https://bit.ly/2V3r7Lj Surpriză! Un nou jucător din Liga 1, pe lista belgienilor. Pe cine au pus ochii ---> https://bit.ly/2H3PVit

Posted by Telekom Sport on Saturday, May 4, 2019

Fără emoţii pentru salvarea de la retrogradare, dar nici cu pretenţii la promovare, UTA Arad a încercat întreaga săptămână să îşi mobilizeze suporterii pentru a umple stadionul Motorul din Arad pentru derby-ul vestului cu ASU Poli Timişoara. 25 de lei a fost preţul unui bilet la meci, iar micuţul stadion urmează să fie plin până la refuz. 

Dacă gazdele din această partidă nu au pentru ce să mai tragă, nu acelaşi lucru poate fi spus şi despre echipa suporterilor din Timişoara, care încă are emoţii cu privire la salvarea de la retrogradare, iar înfrângerea din etapa trecută împotriva rivalilor din oraş, 0-1 cu ACS Poli, i-a adus la doar trei puncte de ultimul loc care se duce în Liga a 3-a la finalul sezonului, ocupat în acest moment de Energeticianul. 

”Vine cel mai important meci pentru toată suflarea utistă. Noi, jucătorii, îl aşteptăm cu bucurie şi determinare. Adversarii nu au avut un parcurs nu prea grozav în ultima perioadă, aşa că presiunea va fi în mare parte pe ei, au nevoie mare de puncte pentru menţinere. Dar, la astfel de meciuri nu mai contează pe ce loc eşti în clasament. Determinarea şi ambiţia îşi vor pune amprenta. În tur am făcut un meci foarte bun, ne-am întors cu cele trei puncte, sperăm şi sâmbătă să fie tot aşa”, a declarat căpitanul utist, Ciprian Rus, pentru site-ul oficial al echipei din Arad. 

În tur, meciul de pe "Dan Păltinişanu", s-a încheiat cu victoria celor de la UTA, 3-1. 

Afla mai multe despre: uta aradpoli timisoaraliga 2 

viewscnt
Articole similare