Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză în echipa naţională de handbal! Cel mai bun jucător al campioanei României nu e convocat: ”Este simplu”

VIDEO | Surpriză în echipa naţională de handbal! Cel mai bun jucător al campioanei României nu e convocat: ”Este simplu”

Handbal

Comentarii

Handbaliştii de la Dinamo au câştigat duminică seara în faţa celui mai dificil adeversar din Liga Campionilor. Apărarea a fost punctul forte, iar Dan Savenco a fost cel care a coordonat exemplar linia defensivă. El nu se află printre convocaţii pentru startul preliminariilor pentru Euro 2020.

Naţionala masculină de handbal va începe pregătirea campaniei pentru Campionatul European din 2020.  Miercuri, pe 24 octombrie, joacă în deplasare cu Portugalia, iar pe 28 tricolorii au meci contra campioanei mondiale en-titre, Franţa. Va fi şi debutul spaniolului Manuel Montoya Fernandez pe banca naţionalei. Ibericul a chemat patru jucători care joacă în străinătate şi 15 care evoluează în Liga Naţională.

Campioana Dinamo dă un singur jucător la lot, pe pivotul Andras Szasz. Dan Savenco nu a avut cel mai bun start de sezon, dar duminică seară, cu Wisla Plock, a fost cel mai bun om din apărarea roş-albilor.

"Cred că la naţională merge cine e mai în formă. Presupun că jucătorii care sunt convocaţi sunt mai în formă ca mine. E simplu. Voi munci. Când voi fi chemat voi merge cu plăcere. Este o mândrie, pentru mine totdeauna a fost o mândrie să mă duc la naţională. Când cântă imnul e cu totul altceva. Îţi cantă în Champions League, mai mergi în cupe europene, dar naţionala este naţională",  a declarat Savenco la Zoom Sport.

Afla mai multe despre: savencohandbalromania,  

viewscnt
Articole similare