Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză în prima etapă a Six Nations 2019. Campioana a pierdut acasă, Scoţia s-a distrat cu Italia

VIDEO | Surpriză în prima etapă a Six Nations 2019. Campioana a pierdut acasă, Scoţia s-a distrat cu Italia

Rugby

Comentarii

Anglia s-a impus la Dublin, după un meci spectaculos cu Irlanda, şi devine ea principala favorită la câştigarea Turneului celor şase naţiuni

Campioană en titre şi mare favorită, Irlanda a început Six Nations 2019 cu un eşec pe teren propriu. În faţa celei de-a doua favorite, Anglia. May a înscris primul eseu după două minute de la startul partidei de la Dublin. Irlandezii au replicat prin Healy. Daly a mai culcat o dată balonul în terenul de ţintă al irlandezilor până la pauză. Slade a fost omul reprizei secunde. A marcat două eseuri penztru englezi, care şi-au asigurat astfel şi bonusul ofensiv. În ultimul minut a mai punctat şi Cooney, dar era prea târziu pentru verzi. S-a terminat 32--20 pentru Anglia, care devine acum principala favorită la câştigarea turneului. Etapa viitoare, pe Twickenham se joacă marele meci cu Franţa.

Victorie clară a Scoţiei

Squadra azzurra a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă, dar a fost pedepsită imediat. Scoţienii au repus şi au marcat primul eseul al meciului. Autor a fost debutantul Kinghorn, cel care avea să încheie ziua spectaculos, cu trei încercări.

Hogg a culcat şi el balonul în terenul de ţintă al italienilor, pentru a asigura bonusul ofensiv al britanicilor. Finalul a fost neaşteptat. La 33-3, Berghan a fost eliminat, iat italienii au profitat din plin. Palzzani, Padovani şi Esposito au marcat câte un eseu, iar scorul final a fost 33-20 în favoarea Scoţiei.


 

Afla mai multe despre: scotiaitaliasix nations 

viewscnt
Articole similare