Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză! Ioan Niculae nu s-a supărat. Cum a explicat înfrângerea echipei sale: "Şi cluburile mari mai pierd, PSG, Real Madrid"

VIDEO | Surpriză! Ioan Niculae nu s-a supărat. Cum a explicat înfrângerea echipei sale: "Şi cluburile mari mai pierd, PSG, Real Madrid"

Astra Giurgiu

Comentarii

După 11 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile, Astra a fost învinsă în deplasarea de la Craiova, în prima etapă din play-off-ul acestui sezon. Însă, în ciuda acestui rezultat, Ioan Niculae, care a făcut deplasarea alături de echipă, a declarat că nu este dezamăgit de evoluţia jucătorilor lui Costel Enache.

"Sunt puţin dezamăgit, dar, cred eu, cu puţină atenţie, plecam cu cel puţin un egal de aici. Întotdeauna în viaţă nu poţi să ai numai succes. Trebuie să ai şi eşecuri. Mai ales în fotbal. Uitaţi-vă la echipele mari din lume ce se întâmplă, PSG, Real Madrid. Dar nu ne comparăm, este o treabă care nu are nicio legătură una cu alta. Întotdeauna trebuie să vină şi o înfrângere după multe victorii.

Nu am crezut niciodată în titlu, dar sper să facem un play-off bun şi să ne clasăm pe podium. În opinia mea, nicio echipă nu este favorită la titlu" , a declarat patronul Astrei, Ioan Niculae.

 

Afla mai multe despre: costel enacheioan niculae 

viewscnt
Articole similare