Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză la sosirea în ţară a celor de la FCSB. Gnohere n-a fost în avion! Unde a plecat francezul direct din Marbella

VIDEO | Surpriză la sosirea în ţară a celor de la FCSB. Gnohere n-a fost în avion! Unde a plecat francezul direct din Marbella

FCSB

Comentarii

FCSB s-a întors în ţară după cele două săptămâni petrecute în stagiul de pregătire din Spania. Marele absent din delegaţia roş-albaştrilor a fost Harlem Gnohere.

Atacantul francez s-a accidentat în cantonamentul din Spania şi n-a evoluat deloc în ultimele două amicale disputate de FCSB. În plus, Gnohere s-a pregătit separat în Marbella şi a plecat mai devreme din cantonament pentru a-şi vizita familia în Franţa.

Vicecampioana României a disputat şi trei partide amicale în cantonamentul de la Marbella, cu FC Lucerna, cu Shanghai Shenhua şi cu Dinamo Kiev, toate încheiate la egalitate.

În acelaşi avion cu delegaţia roş-albaştrilor s-a aflat şi echipa Concordiei Chiajna, dar şi selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi. Roş-albaştrii vor juca primul meci oficial din 2019 pe terenul Dunării Călăraşi, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14:00, în direct la Telekom Sport.

De partea cealaltă, ilfovenii vor deschide prima etapă din acest an din Liga I. Concordia Chiajna va juca pe propriul teren cu FC Botoşani, vineri, 1 februarie, de la ora 17:30, meci care va fi transmis, de asemenea, de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbromanialiga 1marbella 

viewscnt
Articole similare