Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriza lui Rădoi? Fotbalistul care poate fi convocat pentru meciul cu Islanda. Dică, doar cuvinte de laudă: "Avem o părere foarte bună, are calităţi extraordinare!"

VIDEO | Surpriza lui Rădoi? Fotbalistul care poate fi convocat pentru meciul cu Islanda. Dică, doar cuvinte de laudă: "Avem o părere foarte bună, are calităţi extraordinare!"

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică (39 de ani) are doar cuvinte de laudă despre Valentin Mihăilă (20 de ani), "wonderkid-ul" de la Craiova, care a adus victoria oltenilor în meciul cu Viitorul (2-1). Secundul lui Mirel Rădoi (39 de ani) a spus, în direct la Telekom Sport, ce trebuie să facă Mihăilă pentru a deveni mai bun, dar s-a abţinut când a fost întrebat dacă ar putea fi surpriza din lotul lui Rădoi pentru partida cu Islanda.

Mihăilă a dat gol cu capul în partida cu Viitorul, deşi principala sa calitate este viteza. Dică spune că Mihăilă are calităţi extraordinare şi poate deveni şi mai bun dacă va învăţa, în timp, să fie mai combinativ şi să joace mai bine intre liniile adverse. Fostul decar din Ghencea e convins că oltenii vor face un profit uriaşă cu Valentin Mihăilă, fotbalist crescut în Bănie.

"Cu toţii avem o părere foarte bună despre el, pentru că arată nişte calităţi extraordinare pentru vârsta lui. Având acea viteză, este şi un jucător care apare foarte bine în faţa porţii... Când va reuşi să fie mai combinativ, să joace între linii, din zona laterală să intre în zona centrală, şi va marca mai multe goluri, cu siguranţă va fi un jucător de mare valoare şi va costa mulţi bani. Este tânăr, are timp să înveţe aceste lucruri", a spus Nicolae Dică, în direct la Telekom Sport.

Surpriza lui Rădoi pentru meciul cu Islanda?

Întrebat dacă Mihăilă poate prinde lotul lui Mirel Rădoi pentru partida contra Islandei, din semifinala play-off-ului Ligii Naţiunilor, Nicolae Dică a răspuns: "Deocamdată nu pot să spun cu ce şansă porneşte, dar important este ca el să aibă evoluţii bune, iar în momentul când este convocat, fie la naţionala de tineret, fie la cea mare, să vină să aibă aceleaşi evoluţii bune. Este un jucător care poate să crească enorm de mult", a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicavalentin mihailacraiovanationala romaniei 

viewscnt
Articole similare