Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză uriaşă în Bundesliga! Bayern Munchen a pierdut după ce a condus cu 2-0!! A fost spectacol şi în 2 Bundesliga

VIDEO | Surpriză uriaşă în Bundesliga! Bayern Munchen a pierdut după ce a condus cu 2-0!! A fost spectacol şi în 2 Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a pierdut cu Borussia Monechengladbach, deşi a condus cu 2-0. Partida a fost în direct la Telekom Sport.

Surpriză în Germania. Bayern a pierdut în campionat şi nu oricum, ci după ce a condus-o cu 2-0 pe Borussia Monchengladbach. Este doar a doua înfrângere stagională pentru bavarezi.

După ce opt meciuri la rând a fost condusă şi nu a pierdut niciodată, Bayern a păţit-o în meciul din deplasare cu Gladbach. Bavarezii au pornit furtunos în meci şi după 26 de minute conduceau cu 2-0. Lewandowski a deschis scorul din penalty. apoi Goretzka a prins o bombă senzaţională şi a dublat avantajul oaspeţilor.

Borussia nu s-a predat şi a reuşit să egaleze până în pauză. Două pase excelente ale căpitanului Stindl pentru Hoffmann au dus scorul la 2-2. Neuhaus a înscris superb imediat după reluare, iar Bayern a suferit a doua înfrângere a sezonului, după cea cu Hoffennheim, din septembrie.

Spectacol şi în 2 Bundesliga

reuther Furth a condus la Karlsruhe, dar a părăsit terenul învinsă şi a pierdut pentru prima dată în deplasare în acest sezon. Gazdele au deschis scorul după două minute, prin Goller. Verzii au avut cinci minute fantastice la mijlocul reprizei. Nielsen a egalat. Seguin a ratat apoi un penalty. Un minut mai târziu s-au făcut 1-2, după reuşita lui Ernst. Acelaşi Goller a egalat în prelungirile primei reprize. Hoffmann i-a adus victoria lui Karlsruhe. Greuther Furth rămâne pe trei în Zweite Bundesliga.

Sandhausen a ieşit din zona retrogradării după un succes categoric în faţa lui Heidenheim. Biada a deschis scorul repede pentru gazde, în minutul 9, apoi Heidenheim a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Sessa. Sandhausen a profitat şi a mai înscris o dată până la pauză prin Roeseler. Rossipal a punctat din lovitură liberă în partea secundă, iar Behrens a stabilit scorul final 4-0.

Afla mai multe despre: bayern munchen gladbach 

viewscnt
Articole similare