Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Surpriză uriaşă în Serie A! Juve, doar remiză pe teren propriu cu Verona! Duelul fraţilor Insigne decis în al doilea act. Răzvan Marin, titular din nou la Cagliari

VIDEO Surpriză uriaşă în Serie A! Juve, doar remiză pe teren propriu cu Verona! Duelul fraţilor Insigne decis în al doilea act. Răzvan Marin, titular din nou la Cagliari

Serie A

Comentarii

Juventus s-a împiedicat pe teren propriu de Verona. A fost surpriza zilei din Serie A.

Juventus a făcut încă un pas greşit în Serie A. Campioana a obţinut doar o remiză pe teren propriu, cu Verona. Oaspeţii au marcat primii, după o oră de joc, prin Favilli. JUcătorii Bătrânei Doamne s-au aruncat în atac, iar Dybala a nimerit bara. Imediat după, nou-intratul Berndardeschi a restabilit egalitatea. În final a fost asalt la poarta lui Silvestri. Goalkeeperul Veronei a fost însă de nebătut, iar partida s-a încheiat 1 la 1.

Benevento - Napoli a fost duelul fraţilor Insigne şi al foştilor colegi din marele Milan, Pippo Inzaghi şi Gattuso. Pentru prima dată în istoria Serie A, doi fraţi au înscris în acelaşi meci. Roberto Insigne a marcat primul şi a stabilit scorul pauzei. Nou-promovata nu a rezistat presiunii, iar napoletanii au revenit în al doilea act. Lorenzo Insigne a reuşit un gol magnific. Petagna a punctat cu o jumătate de oră înainte de final, iar Benevento Napoli s-a încheiat 1 la 2.

Răzvan Marin a fost din nou titular la Cagliari, iar echipa sa a oferit încă un meci extrem de spectaculos, de data aceasta împotriva lui Crotone. În prima repriză s-au marcat nu mai puţin de cinci goluri. Nou=promovata a punctat prima, prin Messias. FOrmaţia din Sardinia a revenit repede, iar într-un interval de zece minute, a reuşit să întoarcă scorul. Lykogiannis a înscris superb din lovitură liberă, iar Simeone l-a învins pe Cordaz într-o situaţie de unu contra unu. Molina a făcut 2 la 2 cu un voleu splendid, dar tot Cagliari a intrat în avantaj la cabine. Sottil a marcat. Imediat după pauză, Cigarini şi-a lăsat echipa în zece, iar echipa lui DI Francesco nu a mai scăpat meciul din mână. Joao Pedro a înscris şi el în final şi Cagliari - Crotone s-a încheiat 4 la 2.

Fiorentina a obţinut a doua victorie a sezonului, pe teren propriu, contra lui Udinese. Formaţia lui Iachini a început extraordinar partida şi a luat un avantaj de două goluri în primele 20 de minute. Castrovilli a deschis scorul, apoi şi-a trecut în cont şi un assist, la reuşita lui Milenkovic. Oaspeţii au redus din diferenţă înaintea pauzei, prin Okaka. Avantajul de două goluri a fost refăcut în al cincilea minut al actului secund. Castrovilli şi-a desăvârşit opera cu un gol superb. Golul lui Okaka din final nu a mai contat. Fiorentina s-a impus cu 3 la 2.

După ce în etapa trecută a fost condusă cu 0 la 2 şi a reuşit să scoată un egal, în această rundă Spezia a avut ea un avantaj de două goluri, dar nu s-a putut impune. Nou-promovata a înscris ambele goluri ale confruntării cu Parma în prima repriză. Chabot şi Agudelo au marcat. Gagliolo a redus din diferenţă înaintea pauzei, iar în prelungirile partidei a venit golul de 2 la 2. Kucka a înscris din penalty.

Afla mai multe despre: juventusrăzvan marin 

viewscnt
Articole similare