Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză uriaşă la CE de Handbal 2020. Naţionala Franţei a ratat calificarea în grupele principale. Toate rezumatele se văd AICI

VIDEO | Surpriză uriaşă la CE de Handbal 2020. Naţionala Franţei a ratat calificarea în grupele principale. Toate rezumatele se văd AICI

Handbal

Comentarii

Franţa a fost eliminată de la CE de handbal după doar două meciuri. ”Cocoşii” au ratat calificarea în grupele principale. Norvegia a fost mult prea puternică

Naţionala Franţei a ratat calificarea în grupele principale de la Campionatul European de handbal după doar două meciuri în grupa D. Contra Norvegiei, cocoşii au fost tot timpul nevoiţi să alerge după egalare.

Ultimul minut i-a găsit la două goluri în urma nordicilor, iar revenirea a fost imposibilă. Norvegia s-a impus cu 28-26 şi s-a calificat în grupele principale, alături de Portugalia.

Portugalia îşi continuă forma de senzaţie de la Campionatul European de handbal masculin. După victoria în faţa triplei campioane europene Franţa, lusitanii au făcut o nouă victimă. Au învins Bosnia şi au acumulat maximum de puncte în grupa D. Echipa fostului antrenor de la CSM Bucureşti, Paulo Pereira, s-a aflat la conducere pe toată durata meciului, iar la final s-a impus la trei goluri diferenţă, 27-24.

Slovenia este cu un pas în faza grupelor principale, după ce s-a impus în faţa Suediei la capătul unui MECI electrizant. Slovenii au avut totuşi probleme doar în startul meciului. De la jumătatea primei reprize s-au instalat la conducere şi nu au mai cedat avantajul. În final s-au impus cu 21-19 şi îşi menţin procentajul perfect în grupă.

Elveţia rămâne şi ea în cursa calificării din grupa F, după o victorie muncită în derbiul codaşelor, cu Polonia. După o primă repriză echilibrată, echipa din Ţara Cantoanelor a început să se distanţeze pe tabelă şi nu a mai cedat avantajul până la final. S-a terminat 31-24 pentru Elveţia, care a bifat primele puncte la Campionatul European.
 

Afla mai multe despre: ce de handbalkarabaticfranta 

viewscnt
Articole similare