Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriza uriaşă la Mondialul de handbal masculin. A cincea favorită la trofeu, învinsă de Brazilia. Aici ai programul zilei de luni de la CM

VIDEO | Surpriza uriaşă la Mondialul de handbal masculin. A cincea favorită la trofeu, învinsă de Brazilia. Aici ai programul zilei de luni de la CM

Handbal

Comentarii

Naţionala Braziliei a câştigat în mod cu totul surprinzător partida contra Craoaţiei, din grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal masculin.

Surpriză uriaşă în grupa principală I, Brazilia a învins Croaţia, una dintre puţinele echipe care erau încă neînvinse la Campionatul Mondial de handbal masculin. Brazilienii au condus din primul până în ultimul minut şi au făcut ce au vrut cu o naţională a Croaţiei care, de când cu moda jocului fără portar, aproape că nu ţine goal-keeper în teren pe faza de atac. Sud americanii au dat  cinci goluri din poată în poartă şi i-au avut pe ambii portari printre marcatori. Croaţii rămân cu patru puncte, în timp ce brazilienii au acumulat primele puncte în grupa principală.

În celălalt meci din grupa principală I Franţa a câştigat a 9 goluri şi e aproape calificată în semifinale. Portarul Gerard a dat douî goluri din poartă în poartă şi la momentul celui de-al doilea gol era cel mai bun marcator al meciului. Islanda a dat primulş în minutul 13 şi nu a emis vreo pretenţie la victorie.

În grupa a doua principală,  Norvegia s-a luptat cu Egipt pana in final cand a reusit desprinderea decisiva.  Bergerud a aparat excelent, iar Sagosen si  Rodd au creat  faze  spectaculoase la 9 metri. Norvegia s-a impus cu 32 la 28, are 4 puncte  si  acum, asteapta super-meciul cu Suedia, luni seara de la 19.00, in direct pe Telekom Sport 2.

Tot în grupa principaă II, Ungaria - Tunisia, africanii au condus în startul meciului, apoi ungurii au revenit şi s-a mers cap la cap, dar ungurii au preluat apoi conducerea şi nu au mai cedat-o. POrtarul lui Dinamo, Missaoui a fpcut un nou meci mare. A avut câteva parade de senzaţie, dar nu şi-a putut ajuta echipa să câştige. S-a terminat 26-21 pentru maghairi, care au acumulat trei puncte în grupa principală. Tunisienii au rămas fără vreun punct. 

Ziua de luni vine cu alte confruntări tari din grupele principale. Germania - Croaţia ţine capul de afiş.

Program meciuri luni

Spania - Brazilia, 19:00, Telekom Sport 3
Norvegia - Suedia, 19:00 Telekom Sport 2
Egipt - Danemarca 21:30 Telekom Sport 4
Croaţia - Germania, 21:30, Telekom Sport 3

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare