Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză uriaşă la Monte Carlo! Ferrari a greşit strategia în calificările MP din Principat! Ce a păţit Leclerc chiar la el acasă

VIDEO | Surpriză uriaşă la Monte Carlo! Ferrari a greşit strategia în calificările MP din Principat! Ce a păţit Leclerc chiar la el acasă

Formula 1

Comentarii

Pilotul originar chiar din Monaco a fost extrem de afectat de felul în care a gândit scuderia italiană prima sesiune de calificări a GP monegasc.

Astfel Leclerc a fost scos de pe traseu de echipa sa în momentul în care s-a considerat că avea un timp bun pentru o clasare conform planului, ceea ce s-a dovedit a fi o eroare. Acesta a fost depăşit de alţi piloţi şi nu a mai ajuns în a doua sesiune de calificări a zilei. Astfel el va lua startul de pe poziţia a 16-a a grilei de start în cea de-a şasea etapă a sezonului actual din Formula 1. 

Pilotul de 21 de ani a fost extrem de dezamăgit după eşecul de proporţii : "Este foarte supărător să fii eliminat în prima sesiune de calificări atunci când te afli la volanul unei maşini Ferrari. Mai mult, că mă aflam acasă şi că este o cursă în care cu greu mai poţi reveni. Nu ne putem permite să facem asemenea lucruri" a fost strigătul de disperare al lui Leclerc. 

Afla mai multe despre: leclercferraristrategia greşităcalificărimonte carlo 

viewscnt
Articole similare