Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză uriaşă la Rogers Cup. Tsitsipas şi-a învins idolul, Novak Djokovic

VIDEO | Surpriză uriaşă la Rogers Cup. Tsitsipas şi-a învins idolul, Novak Djokovic

Tenis

Comentarii

Rafa Nadal s-a calificat in sferturile de finală de la Rogers Cup dupa un meci greu cu Stanislas Wawrinka. Într-o partidă întreruptă şi de ploaie, Nadal a avut nevoie de mai bine de 2 ore de tenis efectiv pentru a câştiga în două seturi.

Nadal - Wawrinka a fost meciul optimilor la Toronto. Cei doi s-au intalnit pentru a 20-a oara in cariera, iar primul set a fost decis dupa o pauza de ploaie. La 6-5 partida a fost intrerupta mai bine de jumatate de ora. Dupa reluare, Rafa a fortat si a resuit break-ul prin care s-a impus in set.

Liderul mondial a inceput in forta si setul al doilea si a facut break imediat, dar, de la 2-0, Wawrinka si-a revenit si a castigat 4 game-uri la rand reusind si una dintre cele mai frumoase lovituri ale turneului. Elevetianul a ajuns chiar in situatia de a servi pentru set, însă Nadal a castigat pe serviciul elvetianului dupa care a inchis tabela in tie-break. Pentru iberic, urmeaza întâlnirea cu Cilic. Spaniolul s-a calificat matematic la Turneul Campionilor dupa acest meci.

Stefanos Tsitsipas a izbutit să-l învingă pe idolul său Novak Djokovic. Meciul a consumat multă energie, iar grecul de 19 ani a avut nevoie de peste două ore pentru succesul care l-a dus în sferturile de finală. A fost 6-3, 6-7, 6-3 pentru Tsitsipas în faţa fostului lider mondial şi a campionului de la Wimbledon. Djokovic avea 4 titluri la Rogers Cup, dar a fost sufocat de jocul agresiv al grecului. 

Titsipas va juca în sferturi cu Alexander Zverev. Germanul de 21 de ani este campionul en-titre de la Rogers Cup. Zverev a reuşit o victorie rapidă în faţa lui Daniil Medvedev. În doar 53 de minute, al treilea jucător al lumii s-a impus cu 6-3, 6-2. Zverev a ajuns la 43 de victorii în acest an.

Afla mai multe despre: djokovicwawrinkarogers cuprafael nadalmedvedev 

viewscnt
Articole similare