Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză uriaşă la Torino. Juventus a câştigat meciul cu Lyon, însă a ratat calificarea. Tătăruşanu e în sferturile Ligii

VIDEO | Surpriză uriaşă la Torino. Juventus a câştigat meciul cu Lyon, însă a ratat calificarea. Tătăruşanu e în sferturile Ligii

Fotbal

Comentarii

Cu Ciprian Tătăruşanu pe banca de rezerve, Lyon a produs marea surpriză la Torino şi a obţinut calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Francezii au pierdut, scor 1-2, în faţa lui Juventus, însă au beneficiat de golul marcat în deplasare, după ce în partida tur s-au impus cu 1-0.

Învinsă cu 1-0 în prima manşă la Lyon, Juventus a început prost şi returul de acasă. Francezii au obţinut un penalty controversat, validat de VAR. Depay l-a executat elegant pe Szczesny şi a deschis scorul.

Chiar înainte de pauză, Ronaldo a reuşit egalarea, tot dintr-un penalty uşor acordat. Ronaldo a marcat şi a stabilit scorul pauzei. La un sfert de oră de la reluare, Cristiano a readus-o pe Juve în lupta pentru calificare: a prins un şut superb cu stângul şi a reuşit "dubla".

S-a terminat, însă, 2-1, iar Lyon a produs marea surpriză în optimile Ligii Campionilor. Francezii merg în sferturi, unde o vor înfrunta pe City.

Leipzig, Atletico Madrid, Atalanta şi PSG s-au calificat în optimi în martie, înainte de întreruperea competiţiei din cauza pandemiei de coronavirus.

Partidele Bayern Munchen – Chelsea Londra (în tur 3-0 pentru Bayern) şi FC Barcelona – Napoli (în tur 1-1) se vor disputa sâmbătă, în direct la Telekom Sport.

În sferturile de finală vor avea loc următoarele dueluri:

  • Manchester City (Anglia) - Olympique Lyon (Franţa)
  • Leipzig (Germania) - Atletico Madrid (Spania)
  • Napoli (Italia) / FC Barcelona (Spania) - Chelsea (Anglia) / Bayern München (Germania)
  • Atalanta (Italia) - Paris Saint-Germain (Franţa)

Juventus Torino - Olympique Lyon 2-1
Au marcat: Ronaldo (penalty) '43, '60 / Depay (penalty) '12

Juventus: Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Rabiot - Bernardeschi, Higuain, Cristiano Ronaldo

Lyon: Lopes - Denayer, Marcelo, Marcal - Dubois, Caqueret, Guimaraes, Aouar, Cornet - Toko Ekambi, Depay

Min. 60 - GOOOOOOL Juventus! Ronaldo reuşeşte "dubla", iar acum torinezii mai au nevoie de un singur gol pentru a obţine calificarea în sferturile de finală

Min. 43 - GOOOOOOL Juventus! Cristiano Ronaldo marchează şi el din penalty şi o readuce pe campioana Italiei în cursa pentru calificare

Min. 12 - GOOOOOOL Lyon! Francezii produc surpriza la Torino şi deschis scorul printr-un penalty transformat de Depay

Min. 1 - A început meciul de la Torino


Echipele probabile:

Juventus Torino: Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Rabiot, Bentancur, Pjanic, Bernardeschi - Ronaldo, Dybala.
OL: Lopez - Denayer, Andersen, Marcal, Dubois - Reine-Adelaide, Mendes, Aouar - Cornet, Depay, Dembele.


LIVE VIDEO | Juventus Torino - Olympique Lyon, astăzi, de la ora 22,  în direct pe Telekom Sport 2

Juventus Torino are o misiune dificilă, astăzi, împotriva formaţiei la care Ciprian Tătăruşanu va fi doar rezervă. Cu toate acestea, în teren se va afla portughezul Cristiano Ronaldo, un specialist al acestei competiţii, iar italienii îşi pun toate speranţele în experienţa sa.

La Juventus, cele mai mari probleme le reprezintă prezenţa argentinianului Paulo Dybala, care a lipsit în ultimele două meciuri de campionat, exact pentru a fi apt la această confruntare. Rămâne de văzut dacă Sarri a fost convins de acest lucru. În schimb, Mattia De Sciglio şi Douglas Costa vor lipsi 100% din lot. Un plus este revenirea lui Matthijs de Ligt în defensiva juventinilor, refăcut după o problemă la umăr.

De partea cealaltă, francezii l-au pierdut pe Tousart, marcatorul din tur, care s-a alăturat noii sale echipe, Hertha Berlin. De asemenea, dubii mari pentru Marcelo şi Tete. Nu se ştie dacă cei doi jucători de bază ai Lyonului vor fi aruncaţi în luptă de Rudi Garcia. Depay este complet refăcut şi îi va lua locul în primul 11 lui Toko Ekambi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare