Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză uriaşă pentru Ogăraru la cursurile de antrenor de la UEFA. Conferinţă specială a lui Mircea Lucescu, organizată de Ionuţ Lupescu

VIDEO | Surpriză uriaşă pentru Ogăraru la cursurile de antrenor de la UEFA. Conferinţă specială a lui Mircea Lucescu, organizată de Ionuţ Lupescugalerie foto

Fotbal

Comentarii

În această săptămână, George Ogăraru se află la Nyon, la sediul UEFA, unde urmează un curs de perfecţionare pentru licenţa PRO.

În cadrul acestei acţiuni, antrenorul secund al echipei naţionale, Adrian Mihalcea a organizat şi a prezentat un antrenament special în faţa cursanţilor. Ulterior, George Ogăraru a explicat şedinţa de pregătire a lui Mihalcea în faţa celor 60 de antrenori care studiază la Nyon.

Însă, marea surpriză a fost pregătită de Ionuţ Lupescu. Şeful Comisiei Tehnice de la UEFA l-a adus în faţa cursanţilor pe Mircea Lucescu. Selecţionerul Turciei le-a vorbit viitorilor antrenori despre problemele întâmpinate de-a lungul carierei, le-a explicat cum se pregăteşte un meci şi le-a oferit cele mai bune sfaturi pentru o carieră de succes.

"Am început să studiez foarte mult. Am învăţat limbi străine, care m-au ajutat enorm în carieră. Un antrenor trebuie să ştie cum să se comporte în pregătirea unui meci, un antrenor trebuie să ştie cum să pregătească un meci. Totul depinde de el. În ultimii ani, liderul dintr-o echipă este antrenorul. Jucătorii pot fi lideri de popularitate, pot fi lideri de simpatie, pot fi lideri în teren prin determinare, dar liderul unei echipe este antrenorul. El acumulează toate calităţile, iar argumentele lui ar trebui să fie atât de precise, astfel încât jucătorii să nu aibă alte reacţii. Să înţeleagă cu toţii foarte bine ceea ce au de făcut. Cam aşa stau lucrurile în ziua de astăzi când este interesul atât de crescut pentru starurile din fotbalul mondial" , a declarat Mircea Lucescu în cadrul conferinţei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mircea lucescuionut lupescuuefaturciageorge ogararuadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare