Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surprize mari în Liga Campionilor la handbal masculin: Barcelona, învinsă de Montpellier, Skjern a făcut scor cu Veszprem!

VIDEO | Surprize mari în Liga Campionilor la handbal masculin: Barcelona, învinsă de Montpellier, Skjern a făcut scor cu Veszprem!

Handbal

Comentarii

Ziua surprizelor in Liga Campionilor la handbal masculin: Barcelona a pierdut in deplasarea de la Montpelier si are de recuperat 3 goluri, in timp ce socul optimilor a venit de la Skjern - Veszprem: 32--25

De 8 ori castigatoare a Ligii Campionilor, Barcelona a inceput bine turul optimilor cu Montpelier, s-a desprins repede si a avut si 4 avantaj, însă la pauză scorul a fost egal, 13 la 13.

Startul reprizei a doua a fost nefast pentru Barca, care s-a văzut repede condusă şi pentru că portarul Vargas n-a prins o zi prea bună.

Montpelier a reuşit să câştige neaşteptat la 3 goluri distanţă şi aşteaptă returul de peste o săptămână.

Un meci tare de handbal live a avut loc în Danemarca, unde Skjern  a batut-o pe Veszprem la sapte goluri diferenta, 32-25.  Danezii au condus de cateva ori si cu noua goluri, dar maghiarii au recuperat, iar returul de pe 1 aprilie  va fi unul exploziv.

Afla mai multe despre: barcelonaliga campionilorskjernhandbal 

viewscnt
Articole similare