Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ta-daaa! Lăsat în afara lotului echipei naţionale, Băluţă a înscris pentru Slavia Praga în campionat

VIDEO | Ta-daaa! Lăsat în afara lotului echipei naţionale, Băluţă a înscris pentru Slavia Praga în campionat

Stranieri

Comentarii

Atacantul echipei Slavia Praga, Alexandru Băluţă, a înscris un gol în partida cu Pribram, de pe teren propriu, meci pe care formaţia sa l-a câştigat, duminică seara, scor 4-1, în etapa a 11-a din campionatul Cehiei.

Internaţionalul român a marcat pentru 2-1 în minutul 32, după ce Boril reuşise să deschidă scorul pentru formaţia din capitala Cehiei, în minutul 14, iar Rejek egalase pentru oaspeţi un minut mai târziu. Băluţă a primit o pasă excelentă de la căpitanul Husbauer, peste apărare, a preluat elegant dintre cei doi fundaşi centrali şi l-a învins pe portarul advers cu şut cu piciorul stâng.

În minutul 35, Frydrych avea să facă 3-1, scor cu care s-a şi încheiat prima parte a întâlnirii. În minutul 75, Stoch a stabilit scorul final al victoriei care o readuce pe Slavia pe prima poziţie în campionatul Cehiei, cu 27 de puncte, la egalitate cu campioana en titre Viktoria Plzen. Pribram ocupă locul al zecelea, cu 14 puncte.

Este cel de-al doilea gol înscris de Alexandru Băluţă, la a 16-a apariţie în tricoul Slaviei Praga, în acest sezon, în toate competiţiile. Atacantul de 25 de ani nu face parte, însă, din lotul echipei naţionale pentru partidele cu Lituania şi Serbia, din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: balutaslaviagol 

viewscnt
Articole similare