Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tabloul pentru "Money in the Bank" e aproape complet. Vezi AICI ce alte meciuri au mai fost stabilite la SmackDown

VIDEO | Tabloul pentru "Money in the Bank" e aproape complet. Vezi AICI ce alte meciuri au mai fost stabilite la SmackDown

Sporturi americane

Comentarii

A mai rămas o lună până la "Money in the Bank", iar card-ul începe să prindă contur. În ladder match-ul diviziei masculine mai e doar un loc. Acesta va fi ocupat de câştigătorul meciului dintre Big Cass şi Samoa Joe, care va avea loc săptămâna viitoare, la SmackDown.

Până să îl înfrunte pe Joe, Big Cass a avut o dispută cu Daniel Bryan. Cei doi s-au luat la bătaie în debutul showului din Londra.

The New Day şi The Bar s-au înfruntat pentru un loc în MITB. Xavier Woods şi Big E au câştigat meciul pentru echipa lor, dar numai unul va avea dreptul să lupte pentru servietă pe 17 iunie. Rămâne de văzut dacă va fi Big E, Xavier Woods sau Kofi Kingston. Zvonurile îl dau însă ca favorit pe Big E.



Campioana feminină din SmackDown, Carmella a avut o surpriză neplăcută în O2 Arena. "Prinţesa" a vrut să devină regină în Regatul Unit, dar s-a ales cu un meci la MITB. Aceasta îşi va apăra centura în faţa "Împărătesei" Asuka.

Aseară a avut loc şi debutul mult aşteptat al lui Andrade "Cien" Almas. "El Idolo" a obţinut prima victorie în faţa unui necunoscut.

Meciul MITB destinat diviziei feminine are acum patru participante. Becky Lynch s-a calificat după ce le-a învins pe Mandy Rose şi pe Sonya Deville. Următoarea calificată se va decide după meciul care va avea loc săptămâna viitoare între Lana şi Billie Kay.

În main event, Shinsuke Nakamura l-a învins în sfârşit pe AJ Styles. Meciul nu a fost însă pentru titlul WWE. Miza a fost următoarea: cine câştigă are dreptul să aleagă stipulaţia pentru confruntarea pentru titlu de la MITB. Japonezul nu a făcut încă un anunţ oficial.

Afla mai multe despre: wwewrestlingsmackdownmoney in the bank 

viewscnt
Articole similare