Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tadici: "Am luat-o de la Liceul Agricol. 100 de antrenori nu o alegeau!" Sâmbătă joacă împotriva lui CSM, în Liga Campionilor

VIDEO | Tadici: "Am luat-o de la Liceul Agricol. 100 de antrenori nu o alegeau!" Sâmbătă joacă împotriva lui CSM, în Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

Sâmbătă, CSM Bucureşti joacă în primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor, chiar împotriva deţinătoarei trofeului. La Gyor joacă şi Crina Pintea.

Crina Pintea s-a impus rapid la Gyor, după transferul de la finalul anului trecut. Pivotul naţionalei României va juca acum împotriva CSM-ului în primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor. 

E ştiută povestea de viaţă a Crinei Pintea, care s-a apucat de handbal abia în perioada liceului, cu ajutorul profesorului ei de sport din şcoala generală. Ulterior, a fost remarcată de Gheorghe Tadici, care a dus-o la Zalău. De acolo, cariera ei a fost în permanentă ascensiune, iar în timpul Campionatului European de la finalul lui 2018, a fost anunţată marea lovitură: transferul pivotului de la Iccy Paris, la Gyor. 

Înaintea meciului Gyor - CSM, Tadici a povestit cum a descoperit-o pe Crina Pintea. 

"Crina Pintea e una pe care am luat-o după anul I de şcoală profesională la un liceu agricol, am luat-o de nicăieri şi cred că din 100 de antrenori, 101 nu o luau. Am avut destule probleme, în primul rând la capitolul greutate, până când am adus-o în parametri de performanţă. După opt ani, şapte ani cât a stat la Zalău, era normal să progreseze", a povestit Tadici la finalul meciului de campionat, cu CSM Bucureşti. 

Afla mai multe despre: handbalcsmgyorpinteatadici 

viewscnt
Articole similare