Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Talentul nu are vârstă. Pasă a la ''Neymar'' a lui Sânmărtean, gol a la ''Ibrahimovic'' al lui Vlădoiu

VIDEO | Talentul nu are vârstă. Pasă a la ''Neymar'' a lui Sânmărtean, gol a la ''Ibrahimovic'' al lui Vlădoiu

Fotbal intern

Comentarii

AFIR (Agenţia pentru Finanţarea Proiectelor Rurale) este unul dintre colaboratorii FRF care ajută la organizarea proiectului "Cupa Satelor". Agenţia a invitat o parte din staff-ul federaţiei la un eveniment demonstrativ la care au mai participat angajaţi ai Agenţiilor de Plăţi Rurale din Moldova, Polonia şi Bulgaria. Mirel Rădoi, Lucian Sânmărtean, Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici au participat, iar actualul responsabil al federaţiei în relaţia cu fanii, Jean Vlădoiu s-a remarcat cu o super reuşită.

”Aceste jocuri sunt foarte interesante. Ideea era să câştigăm, pentru că, dacă nu câştigam, avem şi noi certurile noastre, indiferent că nivelul nu este unul profesionist. Jean este marcatorul nostru şi este cel mai pricinos. Suferă mult, dacă pierdem. Ne simţim bine împreună cu el, cu Belo, cu Rădoi. Sunt oameni buni, oameni de calitate şi ne bucurăm de aceste momente care se întâmplă destul de des în cadrul federaţiei”, a declarat Lucian Sânmărtean, manager sportiv al loturilor naţionale de juniori. 

”E uşor cu pasele lui Sânmărtean. A fost o mişcare reuşită. (n.r. Întrebare: Sânmărtean spunea că sunteţi ofticos, aşa este?) Nu este normal? Singurul căruia îi place să piardă este Belo. Mie nu îmi place să pierd. Eu, Mirel Rădoi suntem obişnuiţi să câştigăm. Glumesc. Eu sunt motivat când intru în teren. El este mai relaxat, este felul lui de a fi, suntem temperamente diferite, dar ne înţelegem foarte bine”, a declarat Jean Vlădoiu, responsabil al Federaţiei Române de Fotbal în relaţia cu fanii. 

”Aceste jocuri sunt foarte interesante. Ideea era să câştigăm, pentru că, dacă nu câştigam, avem şi noi certurile noastre, indiferent că nivelul nu este unul profesionist. Jean este marcatorul nostru şi este cel mai pricinos. Suferă mult, dacă pierdem. Ne simţim bine împreună ci el, Belo, Rădoi. Sunt oameni buni, oameni de calitate şi ne bucurăm de aceste momente care se întâmplă destul de des în cadrul federaţiei”, a declarat Lucian Sânmărtean, manager sportiv al loturilor naţionale de juniori.

 

Afla mai multe despre: sanmarteanvladoiufrfdemonstrativ 

viewscnt
Articole similare