Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Tamaş a dat recital la interviul de după meci: "Ne-au bătut, să fie sănătoşi" Pariul nebun pe care l-a pus cu patronul Niculae

VIDEO | Tamaş a dat recital la interviul de după meci: "Ne-au bătut, să fie sănătoşi" Pariul nebun pe care l-a pus cu patronul Niculae

Astra Giurgiu

Comentarii

Fundaşul a fost foarte supărat după ce el şi coechipierii săi au fost învinşi în etapa a 11-a a Ligii 1 de trupa antrenată de Viorel Moldovan.

Tamaş a recunoscut superioritatea adversarilor şi ştie că astfel de prestaţii îndepărtează echipa sa de play-off. 
 
"Am pierdut în seara asta, nu e surprinzător dacă joci mai prost decât echipa adversă. Ăsta este fotbalul, au jucat mai bine decât noi, au câştigat. Punct. Eu am speranţe mari în fotbal şi să câştigi un campionat sau să termini în primele 3, trebuie să baţi toate echipele mici din campionat. Ei astăzi au demonstrat că au avut mai multă voinţă decât noi şi au câştigat. Bravo lor, îi felicit, să fie sănătoşi. Dacă vor intra toţi jucătorii şi vom aborda meciul de aşa manieră cum l-am abordat astăzi, nu avem nicio şansă la play-off" a declarat fotbalistul la sfârşitul partidei de la Ploieşti. 
 
Astra venea după 4 meciuri fără înfrângere. Tamaş dezvăluie care a fost înţelegerea sa cu patronul Niculae atunci când a acceptat oferta fostei campioane. 
 
"Şi Barcelona pierde. Este normal să-l supărăm pe patronul nostru, pentru că el are speranţe mari pentru noi, noi avem pentru el, i-am promis ceva şi e normal să fie supărat. La cum am jucat astăzi şi noi suntem supăraţi. Eu am un pariu cu domnul Niculae, primele 3" a mai spus fundaşul. 
 
 
 

viewscnt
Articole similare