Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tamaş, ironii la adresa lui Cosmin Contra: "De asta nu m-a chemat la naţională". Fundaşul are motive de sărbătoare

VIDEO | Tamaş, ironii la adresa lui Cosmin Contra: "De asta nu m-a chemat la naţională". Fundaşul are motive de sărbătoare

Astra Giurgiu

Comentarii

Gabriel Tamaş este fericit după victoria cu FC Voluntari, 1-0. Fundaşul de la Astra Giurgiu îşi serbează ziua onomastică, iar sâmbătă va împlini 36 de ani. Totuşi, Tamaş nu a ezitat să îl ironizeze pe selecţionerul Cosmin Contra, după ce nu l-a convocat la lot, în situaţia în care Vlad Chiricheş şi Dragoş Grigore, cei mai experimentaţi fundaşi, sunt accidentaţi.

Întrebat de reporteri dacă se mai gândeşte la echipa naţională, Tamaş nu s-a abţinut să îl înţepe pe Cosmin Contra: "Nu mă aşteptam, pentru că joc foarte slab la echipa de club", a spus fundaşul. 

Totuşi, experimentatul apărător a făcut o partidă bună şi l-a ţinut din scurt pe atacantul celor de la FC Volontari, Papazoglou: "Vă daţi seama, instinctul de fundaş. L-am văzut pe Papa că îmi ia faţa şi m-am dus la risc".

Chiar dacă la club sunt probleme financiare, Tamaş are încredere în finanţatorul Ioan Niculae: "Bineînţeles că ne-a promis primă şi ne va da săptămâna care vine".

67 de selecţii şi trei goluri are Tamaş la echipa naţională. 

Afla mai multe despre: gabriel tamascosmin contra 

viewscnt
Articole similare