Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tamaş, reacţie şocantă după eliminarea cu Serbia: ”Hai, mă, lăsaţi vrăjeala asta”. Ce a făcut în direct la TV

VIDEO | Tamaş, reacţie şocantă după eliminarea cu Serbia: ”Hai, mă, lăsaţi vrăjeala asta”. Ce a făcut în direct la TV

Echipa națională

Comentarii

Eliminat în minutul 43 al partidei cu Serbia, Gabi Tamaş a fost destul de iritat la finalul partidei incheiate la egalitate, scor 0-0.

Fiind întrebat ce s-a întâmplat la faza faultului din minutul 43, care a dus la penalty, Tamaş a răspuns: „Nu ati vazut meciul? Spuneti-mi voi ce s-a intamplat”. Apoi fundaşul a continuat: „Puteai să dai fault că l-am şters puţin la ureche, dar dacă dădea, s-a văzut că era fără intenţie, am atacat mingea şi trebuia să mi se dea galben. Aşa zic eu, nu ştiu.

Nu ştiu, cred că a fost cea mai lungă repriză din viaţa mea. Până la urma 0-0 bun, asta e fotbalul, e un sport, se mai întâmplă, alţii au luat în finale de UCL, mergem înainte”, a spus fundaşul naţionalei.

”Vreau să felicit colegii mei că au făcut o a doua repriză extraordinară, chiar şi în 10 oameni, am înţeles că au fost câteva greşeli de arbitraj în defavoarea noastră, care puteau să fie cartonaşe galbene sau roşii. Chiar şi portarul lor trebuia eliminat? „Păi nu ştiu, că eu eram în vestiar,  asta spuneam acum. Dacă a fost decizia arbitrului mult succes în continuare. Voi oricum credeaţi că pierdem şi cu Serbia, aşa că lăsaţi vrăjeala asta.

Uite că nu am pierdut şi am luat un punct. E îmbucurător că am făcut egal în 10 oameni, m-au ajutat şi pe mine, îţi dai seama, sentimental, pentru că poate nu aţi avut ocazia să experimentaţi ce simt eu acum. După 45 de minute să iei roşu şi să laşi echipa în 10 oameni nu e chiar aşa de uşor pentru că sunt şi eu om până la urma urmei”, a mai spus Tamaş.

 

Afla mai multe despre: tamasechipa nationala 

viewscnt
Articole similare