Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tănase, explicaţii pentru lipsa bucuriei de după gol: "Din cauza lor am procedat aşa" Vârful l-a luat la rost pe centralul Petrescu

VIDEO | Tănase, explicaţii pentru lipsa bucuriei de după gol: "Din cauza lor am procedat aşa" Vârful l-a luat la rost pe centralul Petrescu

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a fost supărat pe arbitru dar şi pe câţiva sepctatori care l-au criticat pe parcursul jocului de pe Arena Naţională.

Decarul vicecampioanei a explicat reacţia de după golul victoriei din această seară. 

"Sunt unii suporteri în tribună care nu ştiu de ce vin la stadion, mai bine stai acasă, dacă nu înţeleg nimic din fotbal. 12.15 pentru că fac rău şi acestei echipe dacă vin şi vorbesc tot felul de prostii. Aşa am simţit, să nu mă bucur. Eram supărat. Probabil mulţi au plecat din Bucureşti şi de aceea au fost foarte puţini oameni, dar probabil şi ora îşi spune cuvântul. Dacă ar fi la ora prânzului, ar veni mai multă lume" a spus fotbalistul la finalul jocului. 
 
Florin Tănase nu l-a menajat pe Radu Petrescu pe care îl acuză că nu a acordat trei penaltyuri în favoarea roş-albaştrilor.
 
"Am avut trei penalty-uri clare, după părerea mea, şi altul trebuia să fie rezultatul.Trebuia să fie mult mai mare, nu să îngheţăm în ultimul minut. Dar ăştia sunt arbitrii de la noi din ţară, nu ştiu ce urmăresc ei când intră pe gazon. După al doilea i-am zis că eu am dat în minge, el mi-a spus că Erico a dat în minge, când mi-a dat galben pentru simulare. La pauză, am intrat la vestiar şi Mihai Stoica mi-a transmis că au fost ambele penalty-uri. Şi în repriza a doua, încă un penalty clar. Eu pentru simulări, dacă simulez, primesc cartonaşe galbene. Mi-aş dori şi eu ca aceşti arbitri, când nu acordă penalty-uri, mai ales 3 într-un meci, să fie şi ei suspendaţi.  Pentru că nouă ni se acumulează cartonaşele şi plătim" a fost furios Florin Tănase. 
 
Omul decisiv al meciului cu Astra a surprins când a explicat de ce consideră că echipa sa ar trebui să ia titlul. 
 
"Pentru că nici celelalte, nici cealaltă echipă care este peste noi nu joacă mai frumos. Dacă va fi să se încurce CFR-ul ne bucurăm, dacă nu, anul viitor trebuie să câştigăm toate meciurile cu echipele mici, pentru că un campionat se câştigă cu echipele mici" a adăugat fotbalistul ajuns la FCSB în urmă cu aproape trei ani. 
 
Florin Tănase a lămurit şi momentul confuz în care Planic i-a oferit banderola.  
 
"Eu l-am întrebat pe Planic ceva de Filip şi el a înţeles că trebuia să iau eu banderola şi de aceea mi-a aruncat-o mie" a explicat jucătorul de 24 de ani. 

Afla mai multe despre: fcsbflorin tănaseradu petrescutitlucfr cluj 

viewscnt
Articole similare