Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tănase, ironic la adresa rivalilor: "Doar Dinamo Bucureşti ce? Joacă în play-out în fiecare an!" Căpitanul FCSB nu e impresionat de iniţiativa "câinilor"

VIDEO | Tănase, ironic la adresa rivalilor: "Doar Dinamo Bucureşti ce? Joacă în play-out în fiecare an!" Căpitanul FCSB nu e impresionat de iniţiativa "câinilor"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (24 de ani) i-a ironizat pe rivalii de la Dinamo înainte de derby. "Câinii" vor juca cu mesajul "Doar Dinamo Bucureşti" pe tricouri, în semn de mulţumire pentru suporterii care au cotizat la club, dar decarul FCSB-ului a spus că va nu e deranjat de gestul dinamoviştilor. Tănase nu s-a putut abţine şi a aruncat o săgeată spre rivalii din Ştefan cel Mare, care au ratat play-off-ul Ligii 1 pentru al treilea an la rând.

Tănase e pregătit de derby şi spune că fotbaliştii FCSB s-au pregătit foarte bine în săptămâna premergătoare partidei cu Dinamo. Căpitanul FCSB i-a ironizat "câini" spunând că "Doar Dinamo Bucureşti joacă în play-off în fiecare an", aluzie la faptul că dinamoviştii vor juca cu mesajul Doar Dinamo Bucureşti.

"Derby-ul rămâne derby, aţi văzut am jucat cu penultima clasată şi am făcut egal. Deci se poate întâmpla orice. Cu atât mai mult cu cât ei vor avea stadionul plin, dar şi noi vom avea peluza plină şi va fi un derby încins. (n.r. - mesajul DDB pe piept) Pe mine unul nu mă deranjează, ce să mă deranjeze? Doar Dinamo Bucureşti ce? Joacă în play out în fiecare an", a spus Florin Tănase, la conferinţa de presă.

Tănase: "Este un meci special, va fi spectaculos!"

Căpitanul FCSB a spus că roş-albaştrii n-ar trebui să rateze din nou şansa de a se apropia de CFR Cluj, care s-a încurcat din nou, cu Viitorul (0-0). Florin Tănase a spus că n-ar fi mulţumit cu un egal. Chiar dacă i-a ironizat pe rivali, Tănase a spus că, pentru fotbal, erau frumoase încă două derby-uri cu Dinamo în play-off.

"(n.r. - Sunteţi pregătiţi de derby?) Da. Eu cred că da. Ne-am pregătit bine în această săptămână şi cu siguranţă va fi un meci spectaculos. Aceste meciuri sunt cele mai frumoase, chiar dacă ei sunt pe ce loc sunt în clasament, 9, este un meci special. (n.r. - Dacă arătaţi acelaşi fotbal ca la ultima partidă, ce puteţi realiza?) Cel mult ce am realizat la ultima partidă, adică un punct. Dar cred că vom arăta altfel. Am jucat foarte slab cu Clinceni şi sunt sigur că nu se va mai întâmpla şi cu Dinamo. (E suficient un punct cu Dinamo?) Nu cred că ar trebui să ratăm din nou şansa de a ne apropia de CFR. Eu nu aş fi mulţumit cu un punct contra lui Dinamo, mai ales că CFR Cluj s-a încurcat.

(n.r. - Dinamoviştii spun că o victorie contra voastră ar salva tot sezonul, pentru voi ce ar însemna?) Ei asta spun de câţiva ani, că ar salva sezonul. Pentru noi ar fi trei puncte foarte importante care ne-ar apropia de primul loc.Eşti mult mai motivat, se vorbeşte toată săptămâna de acest meci, plus când ajungi la stadion şi vezi acea atmosferă, este altceva. (n.r - Vă convine că Dinamo nu s-a calificat în play off?) Nu pot să spun că îmi convine sau nu. Pentru fotbal erau încă două derby-uri şi era frumos"
, a mai spus Florin Tănase.

Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, în etapa a 25-a din Liga 1, şi va putea fi urmărit LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: florin tanasederbydinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare