Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Ţărane, eşti bucuros că am venit?” :) Chipciu a avut parte de o primire specială la Sparta. Ce i-a spus antrenorul

VIDEO | ”Ţărane, eşti bucuros că am venit?” :) Chipciu a avut parte de o primire specială la Sparta. Ce i-a spus antrenorul

Stranieri

Comentarii

Alex Chipciu a ajuns astăzi în Praga, unde şi-a cunoscut noii colegi. Internaţionalul român a fost aşteptat în holul hotelului de Stanciu, Niţă, Vătăjelu, dar şi de directorul sportiv al celor de la Sparta Praga.

Mijlocaşul de 29 de ani a fost împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga, acolo unde joacă alţi trei români: Nicolae Stanciu, Bogdan Vătăjelu şi Florin Niţă. Chipciu a ajuns astăzi la hotelul în care sunt cazaţi jucătorii şi antrenorii lui Sparta Praga şi a avut parte de un ”comitet de întâmpinare” format din Stanciu, Vătăjelu, Niţă şi directorul sportiv al echipei.

Primul pe care l-a îmbrăţişat a fost Stanciu, pe care l-a avut coleg la FCSB, la Anderlecht şi la naţională: ”Ce faaaaci?”, l-a întrebat Chipciu pe bunul său prieten. După care, a trecut la Niţă: ”Ţărane, eşti bucuros că am venit, ha? Eşti bucuroooos”. Apoi, Vătăjelu a ţinut să-i ureze bun venit.

După toate formalităţile, Alex Chipciu şi-a cunoscut şi viitorul antrenor, pe Pavel Hapal, dar şi pe secunzii acestuia: ”Îmi pare bine să te cunosc! Bun venit”, i-au urat aceştia.


”M-am hotărât să vin aici pentru că ştiu că Sparta este cel mai bun club din Cehia, la fel ca Anderlecht, la fel ca FCSB, echipele la care am jucat înainte. Cred că este o oportunitate pentru mine şi bineînţeles că vreau să câştig titlul, acesta este principalul motiv pentru care am venit aici. Am vorbit cu antrenorul şi cu directorul sportiv, ei şi-au dorit mult ca eu să vin aici. Am jucat sub mare presiune şi la FCSB, în Bucureşti, la Anderlecht la fel”, a declarat Alex Chipciu după ce şi-a cunoscut noii colegi şi antrenori.

Afla mai multe despre: alex chipciuanderlechtsparta pragastanciunitavatajelu 

viewscnt
Articole similare