Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tătăruşanu a primit gol în minutul 90+5 de la Marseille, iar la finalul meciului a atacat liga franceză: "E scandalos! Lipsă de respect"

VIDEO | Tătăruşanu a primit gol în minutul 90+5 de la Marseille, iar la finalul meciului a atacat liga franceză: "E scandalos! Lipsă de respect"

Marseille

Comentarii

FC Nantes, cu Ciprian Tătăruşanu integralist, a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Olympique Marseille, în ultimul meci al etapei a XXVIII-a a campionatului Franţei.

Golul oaspeţilor a fost marcat de Dubois, în minutul 11. Pentru Marseille a înscris Thauvin ‘90+5. VIDEO AICI

În minutul 90+5, de la Nantes a fost eliminat Pallois.

La finalul meciului, Tătăruşanu a criticat decizia Ligii de a nu ţine un moment de reculegere în memoria fostului său coleg de la Fiorentina, Davide Astori: "E cea mai neagră zi din viaţa mea. Nu s-a ţinut un minut de reculegere în memoria fostului meu coechipier Astori. E scandalos, lipsă de respect!. După asemenea drame, fotbalul trece în plan secund. Meciuri au fost şi vor continua să fie"

Nantes se află la al cincilea meci consecutiv fără victorie. În precedentele patru partide a înregistrat două înfrângeri şi două remize.

FC Nantes ocupă locul şapte în clasament, cu 40 de puncte, iar Marseille este pe trei, cu 56 de puncte. Lider este PSG, care are 74 de puncte.

Afla mai multe despre: marseilleligue 1ciprian tatarusanuthauvin 

viewscnt
Articole similare