Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tătăruşanu e în Italia şi efectuează vizita medicală. Portarul român urmează să semneze cu AC Milan: "Sunt foarte fericit să fiu aici!"

VIDEO | Tătăruşanu e în Italia şi efectuează vizita medicală. Portarul român urmează să semneze cu AC Milan: "Sunt foarte fericit să fiu aici!"

Stranieri

Comentarii

În vârstă de 34 de ani, Ciprian Tătăruşanu dă lovitura carierei. Portarul este deja în Italia şi urmează să semneze cu AC Milan. Internaţionalul român a fost de acord cu rolul de rezervă a lui Donnarumma.

UPDATE | Ciprian Tătăruşanu a efectuat cu succes vizita medicală la AC Milan şi urmează să semneze un contract pe trei sezoane cu echipa italiană, informează calciomercato.com.

"Sunt foarte fericit să fiu aici. Forza, Milan", a declarat Tătăruşanu după vizita medicală.

Achiziţionarea lui Tătăruşanu urmează să fie oficializată în scurt timp de AC Milan.


UPDATE | Tătăruşanu efectuează acum vizita medicală, iar dacă totul va decurge cum trebuie, portarul român va semna pe trei sezoane cu AC Milan.


UPDATE | Ciprian Tătăruşanu este deja în Italia, alături de agentul său, Pietro Chiodi. Portarul român a efectuat vizita medicală, în care a fost prevăzut şi testul pentru depistarea noului coronavirus, iar dacă rezultatele vor fi bune, Tătăruşanu va semna vineri cu AC Milan.

VIDEO EXCLUSIV: Tătăruşanu şi Chiodi, miercuri seara, într-un restaurant din Milano


UPDATE: Ciprian Tătăruşanu a ajuns deja la Milano. Portarul român a fost fotografiat de jurnaliştii italieni într-un restaurant din Milano. El urmează să facă vizita medicală, iar apoi să semneze cu AC Milan. 


Ciprian Tătăruşanu dă lovitura pe finalul carierei. În vârstă de 34 de ani, portarul român se va transfera la AC Milan, scrie Gianluca Di Marzio pe blogul său. Tătăruşanu urmează să ajungă în Italia şi să semneze pe trei ani. Joi dimineaţă, va efectuat vizita medicală. Internaţionalul român va fi doar al treilea român care joacă pentru AC Milan, după Florin Răducioiu şi Cosmin Contra.

Ciprian Tătăruşanu se transferă la AC Milan. Lovitura carierei pentru portarul român

Portarul în vârstă de 34 de ani pleacă astfel de la Olympique Lyon, unde a fost rezerva lui Anthony Lopes. Ciprian Tătăruşanu urmează să facă vizita medicală şi apoi va semna un contract pe trei ani. Din informaţiile Telekom Sport, transferul lui Ciprian Tătăruşanu la AC Milan este cât se poate de sigur.

Cel care l-a dorit pe Tătăruşanu la AC Milan a fost Stefano Pioli, cel care l-a avut elev şi la Fiorentina. De altfel, cu Pioli pe bancă, Ciprian Tătăruşanu a avut la Fiorentina o perioadă foarte bună.

Tătăruşanu se transferă la AC Milan. Va avea şansa să devină titular?

Potrivit informaţiilor oferite de Gianluca Di Marzio, Ciprian Tătăruşanu a acceptat să fie rezerva lui Gianluigi Donnarumma. Însă şansa i-ar putea surâde din nou lui Ciprian Tătăruşanu. Vedeta din poarta lui AC Milan mai are doar 10 luni de contract şi nu este tentat să semneze prelungirea, în ciuda eforturilor făcute de conducerea lui AC Milan.

Cotat la 60 de milioane de euro, Donnarumma (21 de ani) are mai multe oferte interesante de la marile cluburi din Europa. Dacă va pleca de la AC Milan, ar fi o şansă uriaşă pentru Ciprian Tătăruşanu să devină titular în poarta fostei campioane a Europei.

Ciprian Tătăruşanu revine astfel în Serie A, unde a mai jucat în perioada 2014-2017, la Fiorentina. Pentru toscani, Tătăruşanu a avut 101 apariţii, timp în care a primit 119 goluri.

 

Afla mai multe despre: tatarusanu 

viewscnt
Articole similare