Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Tătăruşanu, integralist la AC Milan în derby-ul cu Inter din Cupa Italiei. Echipa sa a condus, dar a fost eliminată la ultima fază

VIDEO Tătăruşanu, integralist la AC Milan în derby-ul cu Inter din Cupa Italiei. Echipa sa a condus, dar a fost eliminată la ultima fază

Inter Milano

Comentarii

Formaţia AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu în poartă, a fost eliminată, marţi seară, de echipa lui Ionuţ Radu, Inter Milano, scor 1-2, în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Ciprian Tătăruşanu a bifat primul său Derby della Madoninna din carieră şi a apărat senzaţional. Prima sa paradă a venit în faţa lui Lukaku. Inter a fost mai periculoasă în startul partidei, dar Milan a deschis scorul. Ibrahimovic a trimis mingea imparabil pentru Handanovic. Finalul reprizei a fost extrem de încins.

Lukaku şi Ibrahimovic şi-au aruncat vorbe grele, s-au îmbrâncit şi şi-au dat întâlnire la vestiare, dar până la urmă bătaia nu a mai avut loc. Starul lui Milan a plecat mai devreme la cabine, după ce a văzut al doilea galben, în minutul 58. Nerrazzurii au restabilit egalitatea dintr-o lovitură de la 11 metri, transformată de Lukaku. Inter a forţat şi golul al doilea, dar Tătăruşanu a făcut minuni în poartă.

Goalkeeperul român i-a blocat fabulos pe Lautaro Martinez şi pe Lukaku, dar până la urmă a fost învins în al şaptelea minut de prelungiri. Eriksen a transformat magistral o lovitură liberă, iar Inter a învins-o cu 2 la 1 pe Milan şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei.

Afla mai multe despre: tătăruşanuac milaninter milano 

viewscnt
Articole similare