Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tătăruşanu, salvator pentru AC Milan! Paradă de mare portar reuşită de român în startul derby-ului cu Inter, în faţa unui campion mondial

VIDEO | Tătăruşanu, salvator pentru AC Milan! Paradă de mare portar reuşită de român în startul derby-ului cu Inter, în faţa unui campion mondial

AC Milan

Comentarii

Titular în derby-ul cu Inter, din pricina accidentării lui Mike Maignan (27 de ani), poarta apărată de Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) a fost ”în pericol” încă din primele minute ale duelului cu marea rivală, dar românul a fost salvator pentru echipa sa.

Tătăruşanu, salvator pentru AC Milan

În octombrie 2022, titularul dintre buturile lui AC Milan, Mike Maignan, a suferit o accidentare în zona gambei, care îl va ţine în afara terenului până la mijlocul lui februarie.

După lovitura primită de francez şi până la revenirea acestuia, Ciprian Tătăruşanu a devenit titularul din poarta campioanei, dar nu a reuşit să se remarce neapărat pozitiv.

Românul a fost în titular pe tot parcursul seriei proaste a lui Milan din acest an, din care italienii încă nu au reuşit să îşi revină.

Fanii lui AC aveau mari emoţii în legătură cu Tătăruşanu înaintea derby-ului cu Inter, dar acesta a început cum nu se putea mai bine partida.

Lautaro Martinez a scăpat spre poarta românului şi a reuşit să îşi încerce norocul, dar goalkeeper-ul de 36 de ani a reuşit o paradă de mare portar, în faţa campionului mondial Lautaro Martinez.

Afla mai multe despre: ac milan 

viewscnt
Articole similare