Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tătăruşanu şi Ibrahimovic, protagonişti în derby-ul Fiorentina - AC Milan 4-2! Gafă incredibilă a portarului

VIDEO | Tătăruşanu şi Ibrahimovic, protagonişti în derby-ul Fiorentina - AC Milan 4-2! Gafă incredibilă a portarului

Serie A

Comentarii

Erou în derby-ul cu Inter, Tătăruşanu a devenit din nou ţinta fanilor, după prestaţia din meciul cu Fiorentina.

Portarul român a ieşit greşit la un corner, toscanii au deschis scorul prin Duncan, iar de acolo a început coşmarul lui Milan. Înainte de pauză, Saponara a prins un şut superb şi a dublat avantajul gazdelor. După pauză, golgheterul Vlahovic a dus scorul la 3-0. Ibrahimovic le-a reaprins speranţele fanilor milanezi. Suedezul de 40 de ani a devenit cel mai vîrstnic jucător care înscrie o dublă în Serie A, şi a făcut-o în cinci minute. Vlahovic a mai înscris o dată, dupăă o gafă a lui Teo Hernandez. Scorul final a fost stabilit tot cu ajutorul lui Zlatan, iar Milan a pierdut primul său meci în Serie A în acest sezon.

Juventus a câştigat derby-ul cu Lazio de pe Olimpico printr-o dublă a unui jucător care apare rar şi o singură dată pe tabelă. Leonardo Bonucci a reuşit prima dublă din carieră la 34 de ani. Ambele reuşite au venit din penalty. La cel din final, portarul Pepe Reina a făcut un fault grosolan. Lazio a cedat acasă pentru prima dată după 18 meciuri de Serie A.

Atalanta a redevenit echipa spectaculoasă de anii trecuţi şi a oferit un meci cu şapte goluri. Spezia a deschis scorul la Bergamo prin Nzola. Pasalic a egalat imediat, apoi Atalanta a mai înscris de două ori până la pauză. Zapata din penalty şi Pasalic au dus scorul la 3-1.  Gasperini a mutat inspirat în partea a doua: Muriel şi Malinovski, trimişi pe teren în ultima jumătate de oră de joc, au marcat şi ei şi au dus scorul la 5-1. Jucătorul care a deblocat tabela a şi închis-o, în prelungiri. Nzola a făcut dubla, iar Atalanta - Spezia s-a terminat 5-2.



 

Afla mai multe despre: tatarusanuac milanserievideorezumate 

viewscnt
Articole similare