Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tecău e all-in pentru Turneul Campionilor! De câte puncte are nevoie pentru calificare

VIDEO | Tecău e all-in pentru Turneul Campionilor! De câte puncte are nevoie pentru calificare

Tenis

Comentarii

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer mai au la dispoziţie o lună şi jumătate pentru a prinde un loc la Turneul Campionilor, competiţie pe care cei doi au câştigat-o în 2015.

Cuplul româno-olandez va participa în următoarea perioadă la patru turnee: Beijing, Shanghai, Basel şi Mastersul de la Paris. Tecău, locul 25 ATP dublu, a câştigat de două ori în carieră turneul China Open, în 2013, cu Max Mîrnyi, şi în 2014, cu partenerul actual.

Pentru a se califica la Turneul Campionilor, care va avea loc în luna noiembrie, Tecău şi Rojer mai au nevoie de 1.000 de puncte, pe care le pot obţine dacă se vor impune la Shanghai sau la Mastersul de la Paris. Anul trecut au fost eliminaţi în semifinalele turneului francez.

Tecău şi Rojer fac pereche din 2014 şi au câştigat împreună 18 turnee, dintre care două de Grand Slam, Wimbledon în 2015 şi US Open în 2017. Anul acesta, palmaresul a fost unul sărac: au ridicat doar două trofee, la Dubai şi la Winston-Salem, în mare parte şi din cauza accidentării care l-a ţinut pe Tecău departe de teren aproximativ patru luni. ”Jules mi-a spus de la început: ia-ţi cât timp ai nevoie să te refaci. Nu contează dacă stai două săptămâni, două luni sau şase luni. Eu sunt aici, te aştept, când te faci bine reluăm parteneriatul. Asta înseamnă mult pentru mine. Ştiam că am o bază în el şi că nu am nicio presiune să revin prea repede în circuit, că e posibil să-l pierd ca partener”, a declarat Tecău referitor la parteneriatul cu jucătorul olandez. 

Afla mai multe despre: horia tecauturneul campionilorrojer 

viewscnt
Articole similare