Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tecău, fabulos. "Ce i-ai luat lui Ţiriac de ziua lui?" Răspunsul lui Horia a stârnit hohote de râs :)

VIDEO | Tecău, fabulos. "Ce i-ai luat lui Ţiriac de ziua lui?" Răspunsul lui Horia a stârnit hohote de râs :)

Tenis

Comentarii

Pe data de 9 mai Ion Ţiriac , cel mai bogat român şi unul dintre cei mai valoroşi mangeri din tenisulu mondial a împlinit vârsta de 80 de ani. Ţiriac a fost aniversat la Madrid, de către o mulţime de prieteni şi de personalităţi din lumea sportului. Dar chiar în ziua în care miliardarul român primea o mulţime de cadouri, un român celebru se pregătea să-i golească buzunarele omului de afaceri. La propriu!

Horia Tecău, dublu câştigător de Grand Slam şi vicecampion olimpic la Rio, în proba de dublu, a câştigat alături de partenerul său de dublu Julien Roger turneul de la Madria patronat de omul de afaceri român, Ion Ţiriac. Întrebat de telekomsport.ro ce cadou i-a făcut lui Ion Ţiriac de ziua lui, Horia Tecău a răspuns în glumă:

I-am luat premiul de la Madrid. Evident că glumesc. L-am felicitat de ziua dânsului. Pentru mine a fost un moment unic ca la festivitatea de premiere să-i am alături de domnii Ţiriac şi Năstase. A fost un moment emoţionant pe care nu-l voi uita niciodată”, a declarat Horia Tecău, pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: tiriactecau,  

viewscnt
Articole similare