Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teja a încercat să explice dialogul pe care l-a avut cu Adrian Stoian pe banca de rezerve: ”N-a fost nimic altceva”. Ce ar fi discutat cei doi

VIDEO | Teja a încercat să explice dialogul pe care l-a avut cu Adrian Stoian pe banca de rezerve: ”N-a fost nimic altceva”. Ce ar fi discutat cei doi

Superliga

Comentarii

Mihai Teja a încercat să explice şi în conferinţa de presă faza în care discută cu Adrian Stoian şi mijlocaşul pare că-i transmite că nu vrea să intre în teren. Antrenorul FCSB-ului susţine că a fost vorba despre altceva.

Staff-ul FCSB-ului a oferit încă un episod controversat. În minutul 59 al meciului cu Sepsi (câştigat de FCSB cu 5-1), Mihai Stoica pare că primeşte un SMS. În clipa următoare, Mihai Teja se ridică de pe bancă şi merge în dreptul lui Adrian Stoian. Între cei doi există un dialog şi mijlocaşul pare să refuze să intre în teren.

După meci, Mihai Teja a negat că ar fi existat o asemenea situaţie şi spune că subiectul dialogului cu Stoian a fost altul. La conferinţa de presă, antrenorul FCSB-ului a încercat să detalieze şi spune că vorbea cu Stoian despre evoluţia lui Moruţan, care intrase în minutul 53.

”Eu am discuţii, chiar glumea. El ţine foarte mult la Olimpiu Moruţan şi mi-a spus că a intrat foarte bine, a făcut 11 metri, putea să dea gol şi că nu a dat gol. Nimic altceva. Discuţii despre partea sportivă, nimic altceva”, a explicat Mihai Teja.


 

Afla mai multe despre: mihai tejafcsb 

viewscnt
Articole similare