Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teja a pierdut meciul cu Dinamo, iar acum îşi face griji înaintea duelului cu FCSB: "Avem mulţi suspendaţi, mulţi jucători care nu pot evolua"

VIDEO | Teja a pierdut meciul cu Dinamo, iar acum îşi face griji înaintea duelului cu FCSB: "Avem mulţi suspendaţi, mulţi jucători care nu pot evolua"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut meciul cu Dinamo, scor 0-1, iar acum este la cinci puncte în spatele ocupantei locului 6, FCSB, însă roş-albaştrii au un meci mai puţin disputat faţă de echipa lui Mihai Teja.

"Am sperat, mai ales după prima repriză, cum a decurs jocul. Am controlat prima repriză, eu cred că am avut şi un penalty la Loshaj care nu s-a acordat şi s-a dat fault în atac. După ce a dat în minge, a venit şi l-a faultat. Chiar mi-a şi arătat.

Asta este, fotbalul până la urmă este pe goluri. Nu am reuşit în a doua repriză să împingem jocul mai mult şi atât am putut. Din păcate,  trecem printr-o perioadă grea. Deşi am acumulat puncte la începutul campionatului, iată că acum este destul de greu.

Trebuie să intri pe teren, să ai automotivaţie ca jucător, să intri să joci la fel... Nu cred că trebuie să te motiveze antrenorul sau să spargă sticle prin vestiar, nu asta e motivaţia. Motivaţia e de la tine din interior, când intri pe teren să dai tot. Băieţii au intrat cu aceeaşi motivaţie, numai că din nou ne-au dat gol la o fază fixă. Eu nu cred că Dinamo a controlat jocul sau a fost net superioară faţă de Poli Iaşi. Dimpotrivă.

Acum avem meci cu Steaua, avem foarte mulţi suspendaţi, jucători care nu pot să evolueze cu FCSB pentru că aparţin de FCSB, plus jucătorii care sunt accidentaţi. Dar sper să trecem de această perioadă şi să luăm câte puncte putem până la capăt. Este important să acumulezi puncte şi în playout este mult mai bine să intri cu un avantaj de puncte faţă de celelalte.

E un meci frumos, un meci important şi cred că toţi jucătorii din acest lot îşi doresc să joace împotriva echipelor mari. Ai o atitudine, ai o determinare, ai o emoţie în plus faţă de celelalte meciuri. E greu, e greu să mai sperăm la play-off. Eu am spus de la început că e greu pentru Poli Iaşi să ducă lupta la playoff.

Trebuie să ai forţă, să arăţi forţă. Atunci când lipsesc dou sau trei jucători, să poţi să înlocuieşti şi să te baţi acolo. Obiectivul nostru nu a fost play-off-ul, obiectivul nostru este să facem o echipă care în play-out să arate şi mai bine şi să nu mai avem emoţii cu retrogradarea.

La anul să arătăm mult mai bine, acesta este obiectivul nostru. Am făcut paşi mărunţi, am încercat să lucrăm şi la infrastructură. Acum, uşor, uşor să ducem lupta până la capăt şi să ne pregătim foarte bine. Vedeţi, cu acest sistem de înjumătăţire a punctelor, degeaba câştigi 20-30 de puncte, după care ţi se iau" , a declarat antrenorul lui Poli Iaşi, Mihai Teja.

Afla mai multe despre: tejaiasi 

viewscnt
Articole similare