Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Teja i-a surprins pe toţi la conferinţa sa de prezentare: "E mai uşor să mergi acum la FC Barcelona sau la Real Madrid"

VIDEO | Teja i-a surprins pe toţi la conferinţa sa de prezentare: "E mai uşor să mergi acum la FC Barcelona sau la Real Madrid"

FC Voluntari

Comentarii

Mihai Teja a început munca la FC Voluntari. A preluat echipa de la Cristiano Bergodi şi trebuie să o salveze de la retrogradare.

"Am mai trecut prin aşa ceva la debutul meu în cariera de antrenor principal la Universitatea Cluj. Am luat Universitatea Cluj cu 4 puncte după 14 etape, după care s-a reuşit salvarea de la retrogradare printr-un miracol. Sper să se întâmple acelaşi miracol.

Este mai uşor să te duci la Barcelona unde toate lucrurile sunt roz, să te duci la Real Madrid sau la echipele mari. Dacă stau bine să mă gândesc, anul trecut mă băteam la campionat cu Steaua pe vremea aceasta, iar acum mă bat la retrogradare. Sunt provocări.

Vor mai veni probabil 2-3 întăriri pentru că lotul este deja format, scheletul echipei este format. (n.r. despre Salomao şi Moutinho) Trebuie ca aceşti jucători să vrea să vină la echipa noastră. Dacă ei îşi doresc să vină, cu siguranţă, cluburile se vor înţelege, dar nu din perspectiva, cum am auzit şi cum am citit, că Voluntari va fi o Steaua 2 sau că că va interveni domnul Becali.

Am o relaţie foarte bună cu domnul Becali, îl respect, dar cred că din punct de vedere profesinal fiecare trebuie să fie pe drumul lui. Dacă eram din punct de vedere al relaţiei familiale sau amicale pe care o am cu domnul Becali, poate mai rămâneam la Steaua încă 3-4 ani" , a declarat Mihai Teja.

viewscnt
Articole similare